Bruk disse feilsøkingsstegene om du ikke kan koble til ExpressVPN eller om appen din viser en feilmelding som sier «Kan ikke koble til».

Viktig: Hvis du kan koble til en serverlokasjon, men kan ikke få tilgang til visse nettsteder eller servere, vennligst kontakt ExpressVPN kundestøtteteam for direkte hjelp.

Feilsøkingssteg

Etter hvert steg, sjekk om problemet er løst.

Du kan også kontakte ExpressVPN kundestøtteteam via live-chat for umiddelbar hjelp.

1. Forsikre deg om at internettilkoblingen din er aktiv
  2. Last ned den nyeste versjonen av ExpressVPN
  3. Koble til en annen ExpressVPN-serverlokasjon
  4. Deaktiver brannmur,- antivirus- eller spionvareprogrammene dine
  5. Bytt VPN-protokoll
  6. Send inn ExpressVPN-diagnostikkinformasjonsfilen din
  7. Løs feilene i diagnostikkinformasjonsfilen din
  8. Kan ikke koble til ruter

1. Forsikre deg om at internettilkoblingen din er aktiv

For å teste om internettilkoblingen din er aktiv, koble fra ExpressVPN og prøv å få tilgang til nettstedet.

Hvis du har tilgang til internett når du er frakoblet ExpressVPN, gå videre til neste steg.

Hvis du ikke har tilgang til internett, selv når du er frakoblet ExpressVPN, må du sjekke internettilkoblingen din. For Windows-brukere, vennligst følg denne veiledningen for å gjenopprette internettilgangen din.