Feilsøkingsstegene nedenfor er for brukere som ikke kan koble til en ExpressVPN-serverlokasjon.

Viktig: Hvis du kan koble til en serverlokasjon, men kan ikke få tilgang til visse nettsteder eller servere, vennligst kontakt ExpressVPN kundestøtteteam for direkte hjelp.

Hvis ExpressVPN-appen kjører riktig, men du fremdeles ikke får kontakt med VPN-porten, vil ExpressVPN vise følgende feilmelding:

For Windows og Mac

ExpressVPN-appen kan ikke koble til.

For Android

ExpressVPN-appen kan ikke koble til.

For iOS

ExpressVPN-appen for iOS kan ikke koble til.

For Windows (versjon 3.x)

beklager, vi kan ikke koble til

Feilsøkingssteg

Etter hvert steg, sjekk om problemet er løst

Du kan også kontakte ExpressVPN kundestøtteteam via live-chat for umiddelbar hjelp.

1. Forsikre deg om at internettilkoblingen din er aktiv
  2. Prøv å koble til en annen ExpressVPN-lokasjon
  3. Prøv å deaktivere brannmur,- antivirus- eller spionvareprogrammene dine
  4. Last ned den nyeste versjonen av ExpressVPN
  5. Prøv å bytte protokoll
  6. Send inn dine ExpressVPN-loggfiler eller -diagnostikk
  7. Løs loggfil-feilene dine
  8. Hvis du møter på feilmeldingen Android Tun Missing Driver …
  9. Kan ikke koble til ruter

Forsikre deg om at internettilkoblingen din er aktiv

For å teste om internettilkoblingen din er aktiv, koble fra ExpressVPN og prøv å få tilgang til et nettsted på vanlig måte.

Hvis du har tilgang til internett når du er frakoblet ExpressVPN, gå videre til neste steg.

Hvis du ikke har tilgang til internett, selv når du er frakoblet ExpressVPN, må du sjekke internettilkoblingen din. For Windows-brukere, vennligst gjennomfør de følgende sjekkene også.