Hvis du kobler til en serverlokasjon, vil du kanskje se tilkoblingsfremgangen din stående fast midtveis i en lengre periode:

ExpressVPN-appen henger mens den prøver å koble til.

Hvis du ser dette skje:

1. Hvis du er på et sted med kjente VPN-tilkoblingproblemer, vent rundt 30 sekunder for at tilkoblingen fullføres. Hvis det ikke fungerer, prøv å koble til en annen lokasjon.
  2. Frakoble ExpressVPN på enheten din og prøv å få tilgang til internett. Hvis du støter på tilkoblingsproblemer mens du er frakoblet VPN-et, er det et problem med den underliggende internettilkoblingen du bruker.
  3. Lukk (eller avslutt) ExpressVPN på enheten din og så gjenåpne appen. Prøv å koble til en annen serverlokasjon etter å ha startet appen på nytt. Hvis du kan koble til en annen lokasjon, prøv å koble til den opprinnelige lokasjonen igjen. Hvis du støter på et problem, kan det være et problem med den opprinnelige lokasjonen du prøvde å koble til.
  4. Restart enheten din og start ExpressVPN på nytt. Prøv å koble til en annen serverlokasjon etter å ha startet appen på nytt. Hvis du kan koble til en annen lokasjon, prøv å koble til den opprinnelige lokasjonen igjen. Hvis du støter på et problem, kan det være et problem med den opprinnelige lokasjonen du prøvde å koble til.
  5. Logg inn på ExpressVPN-kontoen din, velg Sett opp ExpressVPN for å laste ned den nyeste versjonen av ExpressVPN. Deretter, konfigurer ExpressVPN-appen din og koble så til en serverlokasjon.
  6. Sjekk om lisensen din er utløpt. For hjelp, se denne veiledningen om å reaktivere en utløpt lisens eller abonnement.

Mens du gjennomfører disse stegene, kan du kontakte ExpressVPN kundestøtteteam for direkte hjelp når som helst.