Belangrijk: ExpressVPN Keys wordt geleidelijk uitgerold naar alle gebruikers op Windows, Mac en Linux via een Chrome browser-extensie, en in de ExpressVPN app voor iOS en Android.

De inloggegevens en wachtwoorden die zijn opgeslagen in ExpresVPN worden beschermd door uw primaire wachtwoord; u hebt dat zelf aangemaakt en u bent de enige die het kent. Bij het ontgrendelen van uw wachtwoordmanager moet u uw primaire wachtwoord invoeren.

U kunt uw primaire wachtwoord alleen wijzigen via de ExpressVPN Keys Chrome extensie. In ExpressVPN voor Android is dit niet mogelijk.

Als het niet lukt om uw primaire wachtwoord te wijzigen, volg dan deze stappen en controleer na elke stap of het probleem is opgelost:

1. Controleer of uw apparaat verbonden is met het internet.
  2. Als u verbonden bent met een netwerk waar internettoegang beperkt kan zijn (bijv. een openbaar wifi netwerk), verbind dan met een VPN.
  3. Gebruik een ander apparaat of verbind met een ander netwerk.
  4. Download en installeer de nieuwste versie van ExpressVPN voor uw platform (Windows, Mac of Linux).
  5. Log uit en vervolgens weer in op de ExpressVPN app voor Windows, Mac of Linux.
  6. Ga in een webbrowser naar chrome://extensions. Zet de extensie voor de wachtwoordmanager uit en weer aan.
  7. Verwijder op diezelfde pagina de extensie volledig en installeer hem dan opnieuw.