Tärkeää: ExpressVPN Keys julkaistaan asteittain kaikille käyttäjille Windowsilla, Macilla ja Linuxilla Chrome-selainlaajennuksen kautta sekä ExpressVPN-sovelluksessa iOS:llä ja Androidilla.

Pääsalasanasi suojaa ExpressVPN Keysissä säilytettäviä kirjautumistietoja ja salasanoja. Pääsalasana on sinun luomasi, eikä sitä tiedä kukaan muu. Kun avaat salasanojen hallinnan, sinun täytyy ensin syöttää pääsalasanasi.

Voit vaihtaa pääsalasanasi ainoastaan ExpressVPN Keysin Chrome-laajennuksessa. Pääsalasanan vaihtaminen ei ole mahdollista ExpressVPN:n iOS- ja Android-sovelluksissa.

Jos pääsalasanan vaihtaminen ei onnistu, seuraa näitä ohjeita ja tarkista jokaisen vaiheen jälkeen, onko ongelma ratkennut:

1. Tarkista, että laitteesi on yhteydessä internetiin.
  2. Jos olet yhteydessä verkkoon, jossa internet-yhteyttä saatetaan rajoittaa (esim. julkinen Wi-Fi-verkko), yhdistä VPN:ään.
  3. Käytä toista laitetta tai yhdistä toiseen verkkoon.
  4. Lataa ja asenna ExpressVPN:n viimeisin versio laitteellesi (Windows, Mac tai Linux).
  5. Kirjaudu ulos ja kirjaudu uudelleen sisään ExpressVPN:n Mac-, Windows- tai Linux-sovellukseen.
  6. Siirry Chromella osoitteeseen chrome://extensions. Ota ExpressVPN Keys -laajennus pois käytöstä ja sitten uudelleen käyttöön.
  7. Poista samalla sivulla laajennus kokonaan ja asenna se uudelleen.