Viktig: ExpressVPN Keys rulles gradvis ut for brukere av Windows, Mac og Linux via en Chrome-utvidelse og i ExpressVPN-appen for iOS og Android.

Brukernavnene og passordene som er lagret i ExpressVPN Keys er beskyttet av hovedpassordet ditt – som er opprettet av og kun kjent for deg. Når du låser opp passordlagringen din, må du oppgi hovedpassordet ditt.

Du kan bare endre hovedpassordet ditt i Chrome-utvidelsen ExpressVPN Keys. Det er ikke mulig å gjøre det i ExpressVPN for Android eller iOS.

Hvis du ikke kan endre hovedpassordet ditt, følg disse stegene og sjekk om problemet er løst etter hvert steg:

1. Verifiser at enheten din er tilkoblet internett.
  2. Hvis du er tilkoblet et nettverk hvor internett kan være begrenset (f.eks. et offentlig trådløst nettverk), koble til et VPN.
  3. Bruk en annen enhet eller koble til et annet nettverk.
  4. Last ned og installer den nyeste versjonen av ExpressVPN for enheten din (Windows, Mac eller Linux).
  5. Logg ut og logg inn i ExpressVPN-appen for Windows, Mac eller Linux på nytt.
  6. Gå til chrome://extensions via en nettleser. Deaktiver og aktiver ExpressVPN Keys-utvidelsen.
  7. På den samme siden, fjern utvidelsen helt og installer den på nytt.