Påloggingene og passordene som er lagret i ExpressVPN Keys er beskyttet av hovedpassordet ditt – som er opprettet av og bare kjent for deg. Når du låser opp passordlagringen din, må du skrive inn hovedpassordet ditt.

Hvis du ikke kan endre hovedpassordet ditt, følg disse stegene og sjekk om problemet er løst etter hvert steg.

ExpressVPN Keys Chrome-utvidelse

1. Bekreft at enheten din er koblet til internett.
  2. Hvis du er koblet til et nettverk hvor internettilgangen kan være begrenset (f.eks. et offentlig Wi-Fi-nettverk), kobler du til et VPN.
  3. Bruk en annen enhet eller koble til et annet nettverk.
  4. Last ned og installer den nyeste versjonen av ExpressVPN for enheten din (Windows, Mac eller Linux).
  5. Logg av og deretter på i ExpressVPN-appen for Windows, Mac eller Linux igjen.
  6. Gå til chrome://extensions i en nettleser. Deaktiver og aktiver ExpressVPN Keys-utvidelsen.
  7. Fjern utvidelsen helt på samme side, og installer den på nytt.