Viktigt: ExpressVPN Keys rullas gradvis ut till alla användare på Windows, Mac och Linux via ett Chrome-tillägg, och i ExpressVPN:s app för iOS och Android.

Inloggningarna och lösenorden sparade i ExpressVPN Keys skyddas av ditt primära lösenord, som du skapar och som bara du känner till. När du låser upp lösenordshanteraren behöver du ange ditt primära lösenord.

Du kan bara ändra ditt primära lösenord via ExpressVPN Keys webbläsartillägg för Chrome. Det går inte att göra i ExpressVPN för Android.

Ifall du inte kan ändra ditt primära lösenord, följ de här stegen och kolla om problemet är löst efter varje steg:

1. Kontrollera att din enhet är ansluten till internet.
  2. Om du är ansluten till ett nätverk där internetåtkomsten kan vara begränsad (t.ex. ett offentligt wifi-nätverk), anslut till ett VPN.
  3. Använd en annan enhet eller anslut till ett annat nätverk.
  4. Ladda ner och installera den senaste versionen av ExpressVPN för din plattform (Windows, Mac eller Linux).
  5. Logga ut och sedan in igen i ExpressVPN:s app för Windows, Max eller Linux.
  6. Gå till chrome://extensions. Inaktivera och återaktivera sedan tillägget för ExpressVPN Keys.
  7. På samma sida, ta bort tillägget helt och hållet och