De inloggningar och lösenord som sparas i ExpressVPN Keys skyddas av ditt primära lösenord, som du skapar och bara du känner till. När du låser upp lösenordshanteraren kommer du behöva ange ditt primära lösenord.

Ifall du inte kan ändra ditt primära lösenord följer du stegen nedan och kollar om problemet har lösts efter varje steg.

ExpressVPN Keys Chrome-tillägg

1. Kontrollera att din enhet är ansluten till internet.
  2. Om du är ansluten till ett nätverk där internetåtkomsten kan vara begränsad (t.ex. ett offentligt wifi-nätverk), anslut till VPN.
  3. Använd en annan enhet eller anslut till ett annat nätverk.
  4. Ladda ner och installera den senaste versionen av ExpressVPN på din enhet (Windows, Mac eller Linux).
  5. Logga ut och sedan in igen i ExpressVPN:s app för Windows, Mac eller Linux.
  6. Gå till chrome://extensions i en webbläsare. Inaktivera och återaktivera tillägget för ExpressVPN Keys.
  7. På samma sida, ta bort tillägget helt och hållet och återinstallera det.