VIGTIGT: ExpressVPN Keys er i øjeblikket tilgængelig som beta på Windows, Mac og Linux via en Chrome-browserudvidelse og i ExpressVPN-appen til iOS og Android.

Logins og adgangskoder, der er gemt i ExpressVPN Keys, er beskyttet af din primære adgangskode – som kun er kendt af dig. Når du låser op for din adgangskodeadministrator, skal du angive din primære adgangskode.

Du kan kun ændre din primære adgangskode via Chrome-udvidelsen til ExpressVPN Keys. Det er ikke muligt at gøre det i ExpressVPN til Android eller iOS.

Hvis du ikke kan ændre din primære adgangskode, skal du følge disse trin og tjekke, at problemet er løst efter hvert trin:

1. Sørg for, at din enhed er forbundet til internettet.
  2. Hvis du er forbundet til et netværk, hvor internetadgang kan være begrænset (f.eks. på et offentligt wi-fi-netværk), skal du oprette forbindelse til en VPN.
  3. Brug en anden enhed, eller opret forbindelse til et andet netværk.
  4. Download og installér den seneste version af ExpressVPN til din enhed (Windows, Mac eller Linux).
  5. Log ud og log ind igen i ExpressVPN-applikationen til Windows, Mac eller Linux.
  6. Besøg chrome://extensions. Deaktivér og aktivér udvidelsen til ExpressVPN Keys.
  7. På samme side skal du fjerne udvidelsen helt og geninstallere den.