Deze handleiding toont u hoe u de foutmelding “Connection reset by peer” in uw verbindingslogboek kunt oplossen.

Sat Apr 16 16:04:54 2016 write TCPv4_CLIENT: Connection reset by peer (WSAECONNRESET) (code=10054)\r

Spring naar…

1. De meest recente versie van ExpressVPN downloaden
2. Uw VPN protocol wijzigen

1. De meest recente versie van ExpressVPN downloaden

Controleer of u de meest recente versie van de ExpressVPN app gebruikt. Zo niet, download dan de nieuwste app versie voor uw apparaat.

Stel uw ExpressVPN app in:

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

2. Uw VPN protocol wijzigen

Een VPN protocol is de manier waarop uw apparaat verbindt met een VPN server.

Voor de beste ervaring raadt ExpressVPN aan om de protocol optie Automatisch te gebruiken; deze staat standaard geselecteerd.

Als u niet met ExpressVPN kunt verbinden met de protocol optie Automatisch, probeer dan de andere protocollen in de volgende volgorde (indien beschikbaar):

1. Lightway – TCP
  2. Lightway – UDP
  3. OpenVPN – TCP
  4. OpenVPN – UDP
  5. IKEv2

Hoe wijzigt u het protocol voor de…