Kärsitkö hitaasta VPN-yhteydestä? Ota selvää miksi ja kuinka ongelma korjataan.

Esitarkistus

Jos ongelmaasi liittyy virheviesti, kuten
You seem to be using an unblocker or proxytai
You'll need to disable your anonymizer
yrittäessäsi päästä tietyille verkkosivustoille tai palveluihin ota yhteyttä ExpressVPN:n tukitiimiin saadaksesi välittömästi apua.

Siirry osioon

Miksi yhteyteni on hidas?
Kuinka korjata yhteyden nopeuteen liittyvät ongelmat
> Kokeile muodostaa yhteys muihin ExpressVPN-sijainteihin
> Kokeile vaihtaa toiseen VPN-protokollaan
> Lähetä lokitiedostosi tai diagnostiikka

Miksi yhteyteni on hidas?

Ollessasi yhdistettynä ExpressVPN:ään, kaikki liikenne verkostossasi kulkee tietokoneeltasi ExpressVPN-palvelimelle, sieltä kohteeseesi ja sitten samaa reittiä takaisin.

Periaatteessa tämän pitäisi vaikuttaa vain verkkopyyntöjesi vastausaikaan (lisäämällä sekunnin murto-osa siihen, kuinka nopeasti voit siirtyä sivulta toiselle), mutta sen ei pitäisi vaikuttaa läpimenonopeuteen (kuinka nopeasti pystyt lataamaan tai lähettämään yksittäisen tiedoston). Nopeus saattaa kuitenkin hidastua, jos verkostossa on ruuhkaa:

• Tietokoneesi ja ExpressVPN-palvelimen välillä, tai
  • ExpressVPN-palvelimen ja lopullisen kohteesi välillä

Tämä kaikki riippuu sijainnistasi ja kohteesi sijainnista.

ExpressVPN valvoo palvelintensa suorituskykyä ja pitää huolen siitä, että niissä on aina riittävästi kaistanleveyttä ja prosessointitehoa myös ruuhka-aikoina. Tämä tarkoittaa sitä, että nopeuteen liittyvä ongelmia havaitessasi sinun täytyy:

1. Kokeilla muodostaa yhteys muihin palvelinsijainteihin nähdäksesi, onko internet-palveluntarjoajallasi (ISP) parempi yhdistyvyys näihin sijainteihin
  2. Kokeilla toista VPN-protokollaa
  3. Kokeilla muodostaa yhteys ExpressVPN:ään eri internet-yhteyden kautta (esim. toimistostasi tai kahvilasta, jossa on riittävän nopea internet-yhteys)

Diagrammi, joka näyttää PC:si yhdistettynä ExpressVPN:ään yhdistettynä internetiin, yhdistettynä maailmaan

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin välitöntä apua varten.

Takaisin ylös

Kuinka korjata yhteyden nopeuteen liittyvät ongelmat

Jos yhteytesi näyttää olevan jatkuvasti hidas eri verkkosivustoihin yhdistyessä, internet-palveluntarjoajallasi saattaa olla hidas yhteys ExpressVPN-palvelimeen (mahdollisesti tietoisesti). Kokeile seuraavia vaihtoehtoja ongelman ratkaisemiseksi:

Kokeile muodostaa yhteys muihin ExpressVPN-sijainteihin

Katso ExpressVPN:n virallinen opas parhaan palvelimen valintaan tarpeisiisi sopien.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin välitöntä apua varten.

Kokeile vaihtaa toiseen VPN-protokollaan

Jos yhteytesi näyttää katkeavan tai hidastuvan merkittävästi muutama minuutti yhdistämisen jälkeen, kokeile muuttaa VPN-protokollaasi parempien tulosten aikaansaamiseksi. Katso, kuinka muutat VPN-protokollaasi.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin välitöntä apua varten.

Lähetä lokitiedostosi tai diagnostiikka

Muita mahdollisia syitä hitaalle yhteydelle on saatettu kirjata ExpressVPN:n lokitiedostoon tai diagnostiikkaan.Heti kun olet selannut verkkoa hitaalla nopeudella, tallenna lokitiedostosi tai diagnostiikkasi ja lähetä se tukeen sähköpostitse osoitteeseen:

expressvpn-tuen sähköposti

TÄRKEÄÄ:

Kerro ExpressVPN:lle kirjoittamassasi viestissä seuraavat tiedot:

• IP-osoitteesi kun et ole yhdistettynä ExpressVPN:ään. Voit tarkistaa IP-osoitteesi täältä.
  • Kuinka hidas yhteytesi on? Esimerkiksi keskimäärin kuinka monta sekuntia kestää ladata Facebookin profiilisivusi tai Googlen hakutulossivu VPN-yhteyden ollessa muodostettuna?

Tallentaaksesi diagnostiikkatiedoston mene kohtaan > Apu ja tuki > Diagnostiset tiedot. Tallenna diagnostiikkatiedot tai kopioi ne tekstitiedostoon.

Vanhemmille ExpressVPN-versioille:

ExpressVPN 6.x

Diagnostiikkasi tallentamiseksi klikkaa hampurilaisvalikkoa (≡) > Diagnostiikka > Tallenna tiedostoon.

ExpressVPN-valikko Diagnostiikka korostettuna.

ExpressVPN 5.x

Diagnostiikkasi tallentamiseksi klikkaa ellipsis (…) > Diagnostiikka > Tallenna diagnostiikka.

ExpressVPN-valikko Diagnostiikka ja Tallenna diagnostiikka korostettuina.

ExpressVPN 3.x

Klikkaa Tallenna loki ExpressVPN-ikkunassa.

ExpressVPN Tallenna loki -painike korostettuna.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin välitöntä apua varten.