Tässä oppaassa näytetään, miten voit ratkaista yhteyttä hidastavia ongelmia.

Esitarkistus

Jos ongelmaasi liittyy virheviesti, kuten
You seem to be using an unblocker or proxytai
You'll need to disable your anonymizer
yrittäessäsi päästä tietyille verkkosivustoille tai palveluihin ota yhteyttä ExpressVPN:n tukitiimiin saadaksesi välittömästi apua.

Siirry osioon…

Miksi yhteyteni on hidas?
Vianmäärityksen vaiheet

Miksi yhteyteni on hidas?

Ollessasi yhdistettynä ExpressVPN:ään, kaikki liikenne verkostossasi kulkee tietokoneeltasi ExpressVPN-palvelimelle, sieltä kohteeseesi ja sitten samaa reittiä takaisin.

Periaatteessa tämän pitäisi vaikuttaa vain verkkopyyntöjesi vastausaikaan (lisäämällä sekunnin murto-osa siihen, kuinka nopeasti voit siirtyä sivulta toiselle), mutta sen ei pitäisi vaikuttaa läpimenonopeuteen (kuinka nopeasti pystyt lataamaan tai lähettämään yksittäisen tiedoston).

Valvomme ExpressVPN-palvelinten suorituskykyä ja pidämme huolen siitä, että niissä on aina riittävästi kaistanleveyttä ja prosessointitehoa käyttäjiämme varten. Saatat kuitenkin huomata, että yhteys hidastuu, mikäli verkossa on ruuhkaa

• tietokoneesi ja ExpressVPN-palvelimen välillä
  • ExpressVPN-palvelimen ja lopullisen kohteen välillä

Diagrammi, joka näyttää PC:si yhdistettynä ExpressVPN:ään yhdistettynä internetiin, yhdistettynä maailmaanKokeile seuraavia askelia ratkaistaksesi ongelman:

1. Yhdistä toiseen VPN-palvelinsijaintiin
  2. Vaihda VPN-protokollaasi
  3. Lähetä meille ExpressVPN-diagnostiikkatiedosto

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin välitöntä apua varten.

Takaisin ylös

Vianmäärityksen vaiheet

1. Yhdistä toiseen ExpressVPN-sijaintiin

Internet-palveluntarjoajasi tarjoamat nopeudet saattavat vaikuttaa yhteyksiisi ExpressVPN-palvelimiin. Kokeile toiseen palvelinsijaintiin yhdistämistä.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin välitöntä apua varten.

Takaisin ylös

2. Vaihda VPN-protokollaa

Jos yhteytesi hidastuu muutama minuutti yhdistämisen jälkeen, vaihda VPN-protokollaasi.

ExpressVPN suosittelee eri protokollien kokeilemista seuraavassa järjestyksessä:

1. TCP OpenVPN
  2. UDP OpenVPN
  3. IKEv2
  4. L2TP/IPSec

Huomaa: L2TP/IPSec:in turvallisuustaso on heikko, ja sitä tulee käyttää vain anonymisointiin tai sijainnin vaihtamiseen. ExpressVPN ei suosittele L2TP/IPSec käyttämistä, ellei se ole välttämätöntä.

Miten vaihtaa protokollaa…

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin välitöntä apua varten.

Takaisin ylös

3. Lähetä ExpressVPN-diagnostiikkatiedosto

ExpressVPN-diagnostiikkatiedosto saattaa paljastaa, mistä yhteytesi hidastuminen johtuu.

Voit lähettää tiedoston ExpressVPN:n tukitiimille, jotta saat räätälöityä apua yhteyteen liittyvään ongelmaasi.

Windows tai Mac:

1. Klikkaa hampurilaisvalikkoa (≡) > Apu ja tuki > Diagnostiset tiedot.
  2. Klikkaa Ota yhteyttä tukeen.
  3. Kirjoita tekstilaatikkoon lisätietoja ongelmastasi.
  4. Laita rasti ruutuun, jossa lukee “Sisällytä tietoja viimeisimmistä yhteysvirheistä tai sisällytä diagnostiset tiedot”.
  5. Odota, että ExpressVPN:n tukitiimi vastaa sähköpostitse.

Android tai iOS

1. Napauta kohtaa Vaihtoehdot tai hampurilaisvalikko (≡) > Apu ja tuki.
  2. Napauta Lähetä meille sähköpostia tai Ota yhteyttä tukeen.
  3. Kirjoita tekstilaatikkoon lisätietoja ongelmastasi.
  4. Napauta Lähetä. Odota, että ExpressVPN:n tukitiimi vastaa sähköpostitse.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin välitöntä apua varten.