Tärkeää: Jos tarvitset apua App Storen (iTunes) kautta tehtyjen sovelluksen sisäisten ostosten laskutukseen liittyen, ole hyvä ja ota yhteyttä Applen asiakastukeen.

Tämä opas käsittelee sellaisten ExpressVPN-tilausten tekemistä ja hallinnointia, jotka on aloitettu iOS-sovelluksessa (sovelluksen sisäiset ostokset). Jos ostit tilauksesi ExpressVPN:n verkkosivuilta, apua löytyy täältä.

Allaolevissa osioissa kerrotaan, miten iOS-sovelluksessa tehdyt tilaukset toimivat, listataan ilmaisen kokeilujakson säännöt ja käyttöehdot, ja annetaan ohjeet tilauksen peruuttamiseen ja maksutietojen päivittämiseen.

Siirry osioon

Yleistietoa sovelluksen sisäisistä tilauksista
Ilmaisen kokeilujakson säännöt ja käyttöehdot
Miten vaihtaa tilauksen kestoa
Miten peruuttaa ilmainen kokeilujakso tai tilaus
Miten päivittää laskutustiedot tai maksutapa
Miten ratkaista ongelmia maksamisessa
Miten tehdä App Store -tilaus uudelleen peruutuksen jälkeen
Maksun palauttaminen

Yleistietoa sovelluksen sisäisistä tilauksista

Voit tehdä ExpressVPN-tilauksen Applen App Storessa. Sinua laskuttaa App Store (iTunes), ei ExpressVPN. Saatavilla on kuukauden, kuuden kuukauden ja 12 kuukauden tilauksia.

Ilmainen kokeilujakso tai maksullinen tilaus App Storesta:

• Saat käyttöön kaikki ExpressVPN-sovellukset (ei vain iOS).
  • Voit käyttää VPN:ää jopa viidellä laitteella samaan aikaan.
  • Et voi osallistua suosittele ystävälle -palkkio-ohjelmaan.
  • Et saa 30 päivän rahat takaisin -takuuta. (Maksun palauttaminen voi silti olla mahdollista, mutta tämä on täysin Applen asiakastuen harkinnan varassa.)
  • Laskutuksesta vastaa App Store (iTunes) paikallisella valuutallasi. (ExpressVPN:n verkkosivuilta ostetut tilaukset laskutetaan Yhdysvaltain dollareissa.)

Huomaa: Maksun palauttaminen tapahtuu täysin Applen asiakastuen harkinnan mukaan.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin välitöntä apua varten.

Takaisin ylös

Ilmaisen kokeilujakson säännöt ja käyttöehdot

Seitsemän päivän ilmaisen kokeilujakson päätyttyä App Store (iTunes) laskuttaa sinua kirjautuessasi valitsemasi paketin mukaan (yksi kuukausi, kuusi kuukautta tai 12 kuukautta). Välttääksesi kuluja peruuta ilmainen kokeilujakso vähintään 24 tuntia ennen sen päättymispäivämäärää.

Kun tilauksesi on alkanut, saat laskun automaattisesti kuukauden, kuuden kuukauden tai 12 kuukauden välein valitsemastasi paketista riippuen. Tämä jatkuu paitsi jos tilaus on peruutettu vähintään 24 tuntia ennen laskutuskauden päättymistä.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin välitöntä apua varten.

Takaisin ylös

Miten vaihtaa tilauksen kestoa

Voit vaihtaa tilauksesi kestoa App Storessa vain, jos teit alkuperäisen tilauksen App Storessa. (Samoin voit vaihtaa tilauksesi kestoa ExpressVPN:n verkkosivuilla vain, jos teit tilauksen verkkosivujen kautta.)

Jos esimerkiksi haluat päivittää yhden kuukauden tilauksen 12 kuukauden tilaukseen App Storen kautta, voit tehdä niin vain, jos olet tehnyt yhden kuukauden tilauksen App Storessa.

Seuraa näitä askeleita iOS-laitteellasi vaihtaaksesi tilauksesi kestoa:

1. Varmista, että olet kirjautuneena oikealla App Store -tilille*.
  2. Napauta tästä avataksesi listan tilauksista.
  3. Napauta ExpressVPN.
  4. Napauta tilauspakettia, jonka haluat.
  5. Vahvista uuden tilauksesi ehdot.

* Oikea App Store -tili on se, jota käytit alun perin aloittaaksesi ilmaisen kokeilujakson tai tehdäksesi tilauksen.

Uusi tilauspakettisi alkaa nykyisen laskutuskauden päättyessä. Saat lisätietoja etsimällä App Store -tilauspäivämäärät.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin välitöntä apua varten.

Takaisin ylös

Miten peruuttaa ilmainen kokeilujakso tai tilaus

Voit peruuttaa ilmaisen kokeilujaksosi tai tilauksesi App Storessa vain, jos teit tilauksen alun perin App Storessa. (Samoin voit peruuttaa tilauksesi ExpressVPN:n verkkosivuilla vain, jos teit tilauksen verkkosivujen kautta.)

Välttääksesi kuluja peruuta vähintään 24 tuntia ennen ilmaisen kokeilujakson tai laskutuskauden päättymispäivämäärää. Muutoin tiliäsi laskutetaan automaattisesti kuukauden, kuuden kuukauden tai 12 kuukauden välein valitsemastasi paketista riippuen.

Seuraa näitä askelia iOS-laitteellasi peruuttaaksesi ilmaisen kokeilujakson tai tilauksen:

1. Varmista, että olet kirjautuneena oikealla App Store -tilille*.
  2. Napauta tästä avataksesi listan tilauksista.
  3. Napauta Peruuta kokeilu tai Peruuta tilaus.
  4. Vahvista, jos haluat peruuttaa.
  5. Peruutettuasi voit jatkaa ExpressVPN:n käyttöä päättymispäivään asti.

* Oikea App Store -tili on se, jota käytit alun perin aloittaaksesi ilmaisen kokeilujakson tai tehdäksesi tilauksen.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin välitöntä apua varten.

Takaisin ylös

Miten päivittää laskutustiedot tai maksutapa

Haluan saada laskun App Storen kautta, mutta käyttää toista maksutapaa

Katso ohjeet Apple ID -maksutietojesi muuttamiseen.

Haluan saada laskun suoraan, en App Storen kautta (luottokortti, Paypal, Bitcoin jne)

Jos sinulla on tilaus, joka laskutetaan App Storen (iTunes) kautta, ja haluat saada laskun ExpressVPN:ltä, seuraa näitä askeleita:

1. Peruuta tilauksesi App Storessa vähintään 24 tuntia ennen seuraavaa laskutuspäivämäärää, joka näkyy ExpressVPN-sovelluksessa. Vaikka olisitkin peruuttanut, voit jatkaa ExpressVPN:n käyttöä päättymispäivämäärään asti.
  2. Kun tilauksesi on päättymässä, kirjaudu ExpressVPN:n tilisivulle.
  3. Seuraa askeleita sivulla uusiaksesi tilauksen. Voit valita haluamasi maksutavan (esim. luottokortti, Paypal jne).

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin välitöntä apua varten.

Takaisin ylös

Miten ratkaista ongelmia maksamisessa

Jos App Store ei pysty käsittelemään maksuasi, näet Maksu epäonnistunut -ruudun.

Ratkaise tilanne näin:

1. Napauta Päivitä maksutiedot.
  2. Päivitä tarpeelliset maksutietosi.
  3. Odota muutama minuutti, ja käynnistä sitten iOS-sovellus uudelleen.

Huomaa: Seuraa näitä ohjeita, jos haluat käyttää maksutapaa joka ei ole sama kuin App Storeen rekisteröimäsi (esim. eri luottokortti, Paypal, Bitcoin jne).

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin välitöntä apua varten.

Takaisin ylös

Miten tehdä uudelleen App Store -tilaus sen peruuttamisen jälkeen

Ennen päättymispäivämäärää (ExpressVPN toimii vielä)

Jos peruutat ilmaisen kokeilujakson tai tilauksen App Storessa (iTunes), mutta muutat mielesi ennen päättymispäivämäärää, voit vielä tilata uudelleen. Uusi tilauksesi alkaa peruutetun tilauksen päättymispäivämäärän jälkeen.

Seuraa näitä askeleita iOS-laitteellasi tilataksesi uudelleen:

1. Varmista, että olet kirjautuneena oikealla App Store -tilille*.
  2. Napauta tästä avataksesi listan tilauksista.
  3. Napauta ExpressVPN.
  4. Napauta tilauspakettia, jonka haluat.
  5. Vahvista uuden tilauksesi ehdot.

Muutaman minuutin kuluttua kaikissa ExpressVPN-sovelluksissasi näkyy uusi tilausstatuksesi.

* Oikea App Store -tili on se, jota käytit alun perin aloittaaksesi ilmaisen kokeilujakson tai tehdäksesi tilauksen.

Päättymispäivämäärän jälkeen (ExpressVPN ei enää toimi)

Jos peruutit ilmaisen kokeilujakson tai tilauksen App Storessa (iTunes) ja päättymispäivämäärä on ohi, voit tehdä uuden tilauksen samoilla tunnuksilla. Uusi tilauksesi alkaa välittömästi.

Tilataksesi uudelleen varmista, että olet kirjautunut oikealle App Store -tilille* iOS-laitteellasi, ja seuraa sitten näitä askeleita:

1. Jos olet vielä kirjautuneena ExpressVPN-sovellukseen:
    1. Napauta Tee uusi tilaus.
    2. Napauta tilauspakettia, jonka haluat.
    3. Vahvista maksu.
    4. Ala käyttää sovellusta.
  2. Jos et ole enää kirjautuneena ExpressVPN-sovellukseen:
    1. Napauta tästä avataksesi listan tilauksista.
    2. Napauta ExpressVPN.
    3. Napauta tilauspakettia, jonka haluat.
    4. Vahvista uuden tilauksesi ehdot.
    5. Käynnistä ExpressVPN-sovellus ja kirjaudu sisään käyttäen aiempia tunnuksiasi.Napauta tästä, jos olet unohtanut salasanasi.

* Oikea App Store -tili on se, jota käytit alun perin aloittaaksesi ilmaisen kokeilujakson tai tehdäksesi tilauksen.

Huomaa: Seuraa näitä ohjeita, jos haluat että sinua laskuttaa ExpressVPN, ei App Store.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin välitöntä apua varten.

Takaisin ylös

Maksun palauttaminen

ExpressVPN:llä ei ole pääsyä laskutustietoihisi, kun teet tilauksen App Storen kautta.

Pyytääksesi maksun palautuksen ExpressVPN-tilauksista, jotka on tehty App Storessa, ota yhteyttä Applen asiakastukeen. Maksun palauttaminen tapahtuu täysin Applen asiakastuen harkinnan mukaan.

Jos sinulla on muita kysymyksiä, ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin.