Viktig: For hjelp med faktureringsproblemer fra kjøp i app gjort gjennom App Store (iTunes), vennligst kontakt Apple kundestøtte.

Denne veiledningen omhandler kjøp og administrering av ExpressVPN-abonnementer igangsatt i iOS-appen (kjøp i app). Hvis du kjøpte abonnementet ditt fra ExpressVPNs nettsted, kan du finne hjelp her.

Seksjonene nedenfor forklarer hvordan iOS kjøp i app-abonnementer fungerer, lister opp vilkår og betingelser for gratis prøveperiode og tilbyr instruksjoner for å avslutte abonnementet ditt og oppdatere betalingsdetaljene dine.

Hopp til seksjon

Generelle detaljer om i app-abonnementer
Vilkår og betingelser for gratis prøveperiode
Hvordan endre abonnementets varighet
Hvordan avslutte den gratis prøveperioden eller abonnementet ditt
Hvordan oppdatere faktureringsinformasjon eller betalingsmetoder
Hvordan løse betalingsproblemer
Hvordan gjenoppta et App Store-abonnement etter å ha kansellert det
Refusjoner

Generelle detaljer om i app-abonnementer

Du kan kjøpe et ExpressVPN-abonnement i Apple App Store. Du vil faktureres av App Store (iTunes), ikke av ExpressVPN. Én-måneds, seks-måneders, og 12-måneders abonnementer er tilgjengelig.

En gratis prøveperiode eller betalt abonnement fra App Store:

• Gir deg full tilgang til alle ExpressVPN-appene (ikke bare iOS).
  • Lar deg koble opp til fem enheter samtidig til VPN-et.
  • Gir deg ikke tilgang til verv-en-venn-belønningsprogrammet.
  • Gir deg ikke tilgang til 30-dagers pengene-tilbake-garanti. (Refusjoner kan fremdeles være tilgjengelige, men dette er helt opp til Apple kundestøtte.)
  • Faktureres av App Store (iTunes) i din lokale valuta. (Abonnementer kjøpt på ExpressVPNs nettsted faktureres i USD.)

Merk: Refusjoner utstedes utelukkende etter skjønn av Apple kundestøtte.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPN kundestøtteteam for umiddelbar hjelp.

Til toppen

Vilkår og betingelser for gratis prøveperiode

På slutten av den syv-dagers gratis prøveperioden, vil du faktureres av App Store (iTunes) basert på planen du tidligere valgte ved registrering (én måned, seks måneder eller 12 måneder). For å unngå å belastes, avbryt den gratis prøveperioden minst 24 timer før den utløper.

Så snart abonnementet ditt er påstartet, vil du faktureres automatisk hver måned, hver sjette måned eller hver 12. måned, basert på planen du valgte. Dette vil fortsette med mindre abonnementet avbrytes minst 24 timer før slutten av faktureringsperioden.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPN kundestøtteteam for umiddelbar hjelp.

Til toppen

Hvordan endre abonnementets varighet

Du kan bare endre varigheten på abonnementet ditt via App Store om du gjorde ditt opprinnelig kjøp i App Store. (Likeledes kan du bare endre varigheten på abonnementet ditt på ExpressVPNs nettsted om du kjøpte det via nettstedet.)

Om du for eksempel ønsker å oppgradere fra et én-månedesabonnement til et 12-månedersabonnement via App Store, må du ha kjøpt én-månedsabonnementet i App Store.

Følg disse stegene på iOS-enheten din for å endre abonnementets varighet:

1. Forsikre deg om at du er innlogget på riktig App Store-konto*.
  2. Trykk her for å åpne listen over abonnementer.
  3. Trykk på ExpressVPN.
  4. Trykk på abonnementsplanen du ønsker.
  5. Bekreft de nye abonnementsvilkårene dine.

* Den riktige App Store-kontoen er den du først brukte for å skaffe den gratis prøveperioden eller abonnementet ditt.

Den nye abonnementsplanen din vil begynne på slutten av den nåværende faktureringsperioden. For mer informasjon kan du slå opp App Store-abonnementdatoene dine.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPN kundestøtteteam for umiddelbar hjelp.

Til toppen

Hvordan avslutte den gratis prøveperioden eller abonnementet ditt

Du kan bare avslutte den gratis prøveperioden aller abonnementet ditt via App Store hvis du opprinnelig registrerte deg via App Store. (Likeledes kan du bare avslutte abonnementet ditt på ExpressVPNs nettsted hvis du kjøpte det via nettstedet.)

For å unngå å bli belastet, avbryt minst 24 timer før slutten på den gratis prøveperioden eller faktureringsperioden. Ellers vil kontoen din faktureres automatisk hver måned, hver sjette måned eller hver 12. måned, basert på planen du valgte.

Følg disse stegene på iOS-enheten din for å avslutte den gratis prøveperioden eller abonnementet ditt:

1. Forsikre deg om at du er innlogget på riktig App Store-konto*.
  2. Trykk her for å åpne listen over abonnementer.
  3. Trykk på Avbryt prøveperiode eller Avbryt abonnement.
  4. Bekreft at du ønsker å avbryte.
  5. Etter at du har avbrutt, kan du fortsette å bruke ExpressVPN til utløpsdatoen.

* Den riktige App Store-kontoen er den du først brukte for å skaffe den gratis prøveperioden eller abonnementet ditt.