Viktig: Hvis du er i et land med et høyt nivå av internettsensur, kontakt ExpressVPN kundestøtteteam for umiddelbar assistanse. Hvis du bruker ExpressVPN manuelle konfigurasjoner, prøv å bytte til å bruke ExpressVPN-appen for optimalisert ytelse.

Denne veiledningen vil vise deg hvordan du løser problemer som får VPN-et til å stadig koble fra. Eksempler på dette problemet inkluderer:

• Appen kobler fra umiddelbart eller en stund etter å ha vært tilkoblet.
  • Appen kobler fra når enheten din er i hvilemodus.
  • Du ser feilmeldingen «VPN-tilkoblingen falt uventet ut.»

De sannsynlige årsakene til dette inkluderer:

• Innblanding fra internettleverandører
  • Dårlig tilkobling ved den valgte VPN-serverlokasjonen
  • Innblanding i utgående pakkeoverføring fra antivirus- eller nettsikkerhetsprogrammet ditt
  • Innblanding fra mobilenhetsinnstillingene dine

Innledende sjekk

Før du går videre, sjekk om du har en stabil internettilkobling ved å:

1. koble fra ExpressVPN
  2. åpne noen nettsteder etter ditt valg i nettleseren din

Hvis du får tilgang til nettstedene som normalt, er ikke VPN-frakoblingsproblemene dine forårsaket av internettilkoblingen. Følg feilsøkingsstegene nedenfor for å løse problemet.

Hvis du ikke får tilgang til internett selv når du er frakoblet ExpressVPN, er det sannsynligvis et problem med internettilkoblingen din. Sjekk om internettilkoblingen din er stabil eller ha underliggende problemer.

Hopp til …

1. Last ned den nyeste versjonen av ExpressVPN
2. Koble til en annen ExpressVPN-serverlokasjon
3. Bytt VPN-protokollen din
4. Deaktiver mobiltelefonens batterisparing og Wi-Fi-innstillinger
5. Legg til ExpressVPN som et unntak i antivirus- eller nettsikkerhetsprogrammet ditt
6. Kontakt ExpressVPN kundestøtteteam

1. Last ned den nyeste versjonen av ExpressVPN

Sjekk om du bruker den nyeste versjonen av ExpressVPN-appen. Hvis ikke, last ned den nyeste app-versjonen.

Installer og konfigurer ExpressVPN-appen: