Brug for hjælp til at oprette forbindelse?
Tal med et menneske
Get connection help.
Brug for hjælp til at oprette forbindelse?
Tal med et menneske
Vigtigt: Hvis du er i et land med et højt niveau af internetcensur, skal du kontakte ExpressVPN-supportteam for øjeblikkelig hjælp. Hvis du bruger manuelle konfigurationer af ExpressVPN, kan du prøve at skifte til at bruge ExpressVPN-appen for optimeret ydelse.

Denne vejledning viser dig, hvordan man løser problemer, der får VPN’en til fortsat at afbryde forbindelsen. Eksempler på problemet omfatter:

• Appen afbryder med det samme eller et stykke tid efter, at den er tilsluttet.
  • Appen afbrydes, når din enhed er i dvaletilstand.
  • Du ser fejlen “VPN-forbindelsen blev afbrudt uventet.”

De sandsynlige årsager kan bl.a. være:

• Indblanden fra internetudbydere
  • Dårlig forbindelse på den valgte VPN-serverplacering
  • Indblanden ved udgående pakkeoverførsel fra dit antivirus- eller online-sikkerhedsapplikation
  • Indblanden fra dine mobilenhedsindstillinger

Foreløbig kontrol

Før du fortsætter, skal du kontrollere, om du har en stabil internetforbindelse:

1. Afbryd forbindelsen til ExpressVPN.
  2. Gå ind på et par websites efter eget valg i din webbrowser.

Hvis du er i stand til at få adgang til hjemmesiderne som normalt, skyldes problemet med VPN-afbrydelse ikke din internetforbindelse. Følg nedenstående fejlfindingstrin for at løse problemet.

Hvis du ikke kan få adgang til internettet, selv når du er afbrudt forbindelsen til ExpressVPN, er der sandsynligvis et problem med din internetforbindelse. Kontroller, om din internetforbindelse er stabil eller har andre problemer.

Spring til…

1. Download den nyeste version af ExpressVPN
2. Forbind til en anden ExpressVPN-serverplacering
3. Skift din VPN-protokol
4. Slå batteribesparelse fra og wi-fi-indstillinger
5. Tilføj ExpressVPN som en undtagelse fra din antivirus- eller online-sikkerhedsapplikation
6. Kontakt ExpressVPN-supportteam

1. Download den nyeste version af ExpressVPN

Tjek, om du bruger den nyeste version af ExpressVPN-appen. Hvis ikke, skal du sørge for at downloade den nyeste version først.

Opsætning af din ExpressVPN-app:

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN-supportteam, der kan hjælpe øjeblikkeligt.

Tilbage til toppen

2. Forbind til en anden VPN-serverplacering

Prøv at oprette forbindelse til en anden ExpressVPN-serverplacering fra listen over Anbefalede.

Opret forbindelse til en anden serverplacering med…

Hvis du ikke længere oplever, at forbindelser afbrydes efter oprettelse af forbindelse til en anden VPN-serverplacering, kan der være et midlertidigt problem med serverplaceringen, du tidligere prøvede at oprette forbindelse til. Kontakt ExpressVPN-supportteamet om problemet, og brug andre VPN-serverplaceringer i mellemtiden.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN-supportteam, der kan hjælpe øjeblikkeligt.

Tilbage til toppen

3. Skift din VPN-protokol

VPN-protokoller er de metoder, hvormed din enhed opretter forbindelse til en VPN-server.

For den bedste oplevelse anbefaler ExpressVPN at bruge indstillingen Automatisk protokol, som er valgt som standard.

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til ExpressVPN med Automatisk protokol, anbefaler vi, at du kan prøve de andre protokoller, der er anført i følgende rækkefølge:

1. Lightway – TCP
  2. Lightway – UDP
  3. TCP OpenVPN
  4. UDP Open VPN
  5. IKEv2
  6. L2TP/IPSec
Bemærk! L2TP/IPSec giver svage sikkerhedsfordele og bør kun bruges til anonymisering eller til at skifte placering. ExpressVPN anbefaler ikke at bruge det, medmindre det er absolut nødvendigt.

Sådan ændrer du protokollen i…

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN-supportteam, der kan hjælpe øjeblikkeligt.

Tilbage til toppen

4. Slå batteribesparelse fra og wi-fi-indstillinger

Din mobile enheds eller smartphones batteribesparende tilstand og Wi-Fi-indstillinger kan forstyrre din VPN-forbindelse.

Slå batteribesparelse fra (kun Android)

Flere af de Android-telefoner, som er fremstillet af OEM’er (producenter af originalt udstyr), har tilstande for batteribesparelse, som kan være en smule aggresive og dermed forstyrre din VPN-forbindelse. Prøv at slå din batteribesparende tilstand fra.

Samsung-enheder

1. Gå til Indstillinger > Apps > ExpressVPN > Batteri > Optimer batteriforbrug.
  2. Skift strømbesparelse for ExpressVPN, så den er slået fra.

OnePlus-enheder (7T)

1. Gå til Indstillinger > Apps og notifikationer > Speciel appadgang > Batterioptimering.
  2. Slå strømbesparelse for ExpressVPN til.

Andre Android-enheder

1. Gå til Indstillinger > App og notifikationer > Speciel adgang > Ignorer batterioptimering. (Du kan også bruge din enheds indbyggede søgefunktion til at finde denne menu).
  2. Vælg ExpressVPN. Hvis du ikke kan se ExpressVPN, skal du sørge for at bruge visningen Alle apps i stedet for visningen Ikke optimeret.
  3. Vælg Vælg (eller den mulighed, der sikrer ExpressVPN, er ikke optimeret). ExpressVPN vil nu blive udelukket fra batteribesparende regler på din enhed.

Deaktiver indstillinger for netværkskift

Flere mobile enheder skifter automatisk til brug af data, når de registrerer et usikkert eller ustabilt wi-fi-netværk. Hvis der skiftes konstant frem og tilbage mellem netværksforbindelser, kan det ske, at din VPN-forbindelse falder ud. Prøv at deaktivere denne slags indstillinger for skift mellem netværk.

iOS

Deaktiver Hjælp til Wi-Fi:

1. Gå til Indstillinger > Mobilnetværk eller Mobildata.
  2. Slå Hjælp til Wi-Fi fra.

Android

Samsung-enheder

Slå Smart netværkskift fra.

Google Pixel-enheder

Slå Skift automatisk til mobildata fra (kan kun fås med Google Fi):

1. Gå til Indstillinger > Netværk og internet > Wi-fi.
  2. Tryk på Wi-fi-præferencer > Avanceret.
  3. Slå Skift automatisk til mobildata fra.

Kontakt din Android-udbyder for flere oplysninger om andre Android-enheder..

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN-supportteam, der kan hjælpe øjeblikkeligt.

Tilbage til toppen

5. Tilføj ExpressVPN som en undtagelse fra din antivirus- eller online-sikkerhedsapplikation

Hvis du bruger ExpressVPN-appen, mens et antivirus- eller en onlinesikkerhedsapp kører, kan dit antivirusprogram eller din app til onlinesikkerhed blokere VPN-forbindelsen.

Hvis du vil teste, om dit antivirus- eller din sikkerhedsapplikation blokerer din VPN-forbindelse, skal du:

1. Slå antivirus eller sikkerhedsappen fra på din enhed. (Kontakt udbyderen af dit antivirusprogram eller sikkerhedsapp for specifikke instruktioner).
  2. Opret forbindelse til en VPN-serverplacering på din ExpressVPN-app.

Hvis du kan oprette forbindelse til VPN, mens din antivirus- eller sikkerhedsapp er slået fra, er det, fordi dit antivirus eller program til onlinesikkerhed blokere din VPN-forbindelse.

For at løse dette skal du tilføje ExpressVPN som en undtagelse til din ansøgning. For andre applikationer skal du muligvis:

• Skift sikkerhedsniveauet fra Højt til Mellem
  • Giv en undtagelse til UDP-porte 1194 til 1204
  • Indstil det til at stole på ExpressVPN

Forskellige antivirusser og produkter til onlinesikkerhed har forskellige trin til, hvordan man tlføjer apps som undtagelser. Kontakt udbyderen af dit antivirus eller onlinesikkerhedsapplikation for specifikke instruktioner.

Efter du har tilføjet ExpressVPN som en undtagelse til din antivirus- eller online-sikkerhedsapplikation, skal du følge disse trin:

1. Genstart ExpressVPN-appen.
  2. Fobrind til din serverplacering…

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN-supportteam, der kan hjælpe øjeblikkeligt.

Tilbage til toppen

6. Kontakt ExpressVPN-supportteam

Hvis du har prøvet alle ovenstående trin, men stadig ikke kan forbinde til VPN’en, skal du kontakte ExpressVPN-supportteamet for øjeblikkelig hjælp.

Alternativt kan du sende dine diagnostiske oplysninger til ExpressVPN’s supporteeam. Diagnostiske oplysninger afslører muligvis årsagen til dine forbindelsesproblemer. ExpressVPN-supportteam vil kontakte dig efter modtagelse af dine oplysninger.

Windows eller Mac

1. Klik på hamburgermenuen (≡)> Hjælp & support> Diagnostiske oplysninger.
  2. Klik på Kontakt support.
  3. Angiv oplysninger om det problem, du har i tekstboksen.
  4. Marker afkrydsningsfeltet, der læser “Inkluder detaljer om nylige forbindelsesfejl eller Inkluder diagnostiske oplysninger”.
  5. Vent på svar fra ExpressVPN-supportteam via e-mail.

Android eller iOS

1. Tryk på menuen Indstillinger eller Hamburgermenuen (≡)> Hjælp og support.
  2. Tryk på E-mail os eller Kontakt support.
  3. Angiv oplysninger om det problem, du har i tekstboksen.
  4. Tryk på Send eller Indsend. Vent på svar fra ExpressVPN-supportteam via e-mail.

Linux

1. Kør følgende kommando i Terminal: expressvpn diagnostic
  2. Kopier diagnostiske oplysninger.
  3. Indsæt oplysningerne i ExpressVPN-supportchat.

Routere

1. Gå til ExpressVPN-routerens dashboard.
  2. Log ind med routerens administratoradgangskode.
  3. Klik på Hjælp & support> Diagnostiske oplysninger.
  4. Klik Download alle logfiler.
  5. Send logfiler i ExpressVPN-supportchat.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN-supportteam, der kan hjælpe øjeblikkeligt.

Tilbage til toppen

jQuery(window).load(function(){
SnapEngage.startLink();