To use our apps and configurations, please sign up for an ExpressVPN account first.

Hvis din VPN hele tiden taber forbindelsen, så følg trinene herunder for at løse problemet.

VPN-forbindelsesproblemer kan have at gøre med din enhed, dit operativsystem eller din forbindelsestype. For den mest effektive løsningsproces, kontakt ExpressVPN support.

Forudgående tjek: Sørg for at du ikke er forbundet til en anden VPN inden du fortsætter med de nedenstående trin. Det er bedst hvis du stopper forbindelsen og lukker andre VPN-programmer du har inden du bruger ExpressVPN.

Trin 1: Tjek firewall og antivirus

Din firewall, antivirus eller anti-spywareprogram kan påvirke din forbindelse. For at teste dette, slå disse programmer fra, og genopret så forbindelsen til ExpressVPN.

Hvis det løser problemet at slå disse programmer fra, så bliver du nødt til at tilføje ExpressVPN som en undtagelse inden du slår dem til igen.

Hvis problemet stadig er der, gå til Trin 2.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Support Teamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Trin 2: Opret forbindelse til serverplaceringen nærmest din geografiske placering

Hvis det løser problemet, så er problemet med den serverplacering du oprindeligt prøvede at oprette forbindelse til.

Hvis problemet stadig er der, gå til Trin 3.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Support Teamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Trin 3: Skift din VPN protokol

Forbindelsen vil ofte være bedre ved brug af TCP i stedet for UDP. For yderligere hjælp, se instruktioner om:

Hvis problemet stadig er der, gå til Trin 4.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Support Teamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Trin 4: Skift til et andet netværk

Prøv at bruge et andet netværk, f.eks. en offentlig wi-fi-forbindelse, for at se om forbindelsesproblemet er med din internettjeneste.

Hvis problemet stadig er der, gå til Trin 5.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Support Teamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Trin 5: Slå batterisparende fra (kun Android)

Nogle brugere oplever forbindelsesproblemer med ExpressVPN appen. Mulige problemer kan være:

• Uventet tab af VPN-forbindelsen
  • Mislykket forbindelse når enheden tændes (også når Forbind ved Android start er slået til)

For at løse disse problemer kan du slå den batterisparende funktion fra for ExpressVPN.

Hvis du er på en Samsung Android enhed:

1. Gå til Instillinger > Apps > ExpressVPN > Batteri > Optimer batteribrug
  2. Slå strømsparende funktion fra for ExpressVPN

HVis du er på en OnePlus enhed:

1. Gå til Systemindstillinger > Apps > Gear ikon > Speciel adgang > Batteri optimering
  2. Slå strømbesparelse fra for ExpressVPN

Alternativt:

1. Gå til Telefonindstillinger > Batteri > Batterioptimering
  2. Skift til Alle apps listen. Fra rullemenuen i toppen, klik på ExpressVPN > Optimer ikke

Hvis du er på en anden Android enhed:

1. Gå til Indstillinger > App & notifikationer > Speciel adgang > Ignorer batterioptimering. Du kan også bruge din enheds indbyggede søgefunktion til at finde denne menu.
  2. Vælg ExpressVPN. Hvis du ikke ser ExpressVPN, så sørg for at du bruger Alle apps viewet i stedet for Ikke optimeret viewet.
  3. Vælg Tillad (eller muligheden der sikrer at ExpressVPN ikke bliver optimeret). ExpressVPN vil nu ikke følge batteribesparende regler på din enhed.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Support Teamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Trin 6: Opdater din ExpressVPN app

1. Log ind på din ExpressVPN konto
  2. Vælg Sæt ExpressVPN Op
  3. Vælg din enheds platform
  4. Vælg Download for at downloade den nyeste version af ExpressVPN for din enheds platform
  5. Opsæt og forbind din ExpressVPN app

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Support Teamet for øjeblikkelig hjælp.