Denne veiledningen viser deg hvordan du kan feilsøke trege tilkoblingshastigheter.

Innledende sjekk

Hvis du ser en feilmelding som
Det ser ut til at du bruker avblokkering eller en proxy
eller
Du må deaktivere anonymisereren din

vennligst kontakt ExpressVPN kundestøtteteam for umiddelbar hjelp.

Hopp til …

Hvorfor opplever jeg trege tilkoblingshastigheter?
Feilsøkingssteg

Hvorfor opplever jeg trege tilkoblingshastigheter?

Når du er tilkoblet ExpressVPN, flyter all nettverkstrafikken din fra datamaskinen din til en ExpressVPN-server, så til målet ditt, og så den samme veien tilbake til datamaskinen din.

I prinsippet skal dette bare påvirke responstiden på nettverksforespørslene dine (noe som legger til en brøkdel av et sekund for hvor raskt du kan bytte fra en side til en annen). Det skal ikke påvirke hastighetene dine over det hele (hvor raskt du kan laste ned eller opp en enkelt fil).

Vi overvåker ytelsen til våre ExpressVPN-servere for å sikre at de alltid har tilstrekkelig båndbredde og prosesseringskraft for våre brukere. Når det er sagt, kan du oppleve tregere tilkoblingshastigheter om det er en nettverksopphopning mellom:

• datamaskinen din og ExpressVPN-serveren, eller
  • ExpressVPN-serveren og sluttmålet ditt

Diagram viser din datamaskin, koblet til ExpressVPN, koblet til internett, koblet til verden.

For å løse dette problemet kan du følge disse feilsøkingsstegene:

1. Koble til en annen VPN-serverlokasjon
  2. Endre VPN-protokollen din
  3. Sende inn din diagnoseinformasjonsfil for ExpressVPN

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtteteam for umiddelbar hjelp.

Tilbake til toppen

Feilsøkingssteg

1. Koble til en annen VPN-serverlokasjon

Hastighetene som gis av internettleverandøren din kan påvirke tilkoblingen din til andre ExpressVPN-servere. Prøv å koble til en annen serverlokasjon.