Jos olet yhdistänyt VPN-palvelinsijaintiin, etkä saa katkaistua yhteyttä iOS-laitteellasi, kokeile seuraavia askeleita:

1. Varmista, että sovelluksesi on päivitetty versioon 6.5 tai uudempaan.
  2. Muuta VPN-protokollaa:
    1. Avaa Vaihtoehdot-valikko (≡) ruudun vasemmasta yläkulmasta
    2. Napauta Asetukset ja sitten VPN-protokolla
    3. Vaihda protokolla IPsec:iin tai IKEv2:n
    4. Vaihda protokolla takaisin Automaattiseen tai mihin tahansa muuhun protokollaan
    5. Palaa päänäytölle ja yhdistä palvelinsijaintiin
  3. Jos yllä annetut ohjeet eivät toimi, käynnistä laitteesi uudelleen:
    1. Paina ja pidä alhaalla sivu- tai yläpainiketta, kunnes näet punaisen liukusäätimen
    2. Liuta liukusäädintä oikealle sammuttaaksesi iOS-laitteesi
    3. Kun laite sammuu, paina ja pidä alhaalla sivu- tai alapainiketta uudelleen, kunnes näet Apple-logon
  4. Jos yllä annetut askeleet eivät ratkaise ongelmaa, ole hyvä ja poista ExpressVPN laitteeltasi ja uudelleenasenna se

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin live chatissä saadaksesi apua.