To use our apps and configurations, please sign up for an ExpressVPN account first.

Denne guide viser dig, hvordan du fejlfinder langsomme forbindelseshastigheder.

Forudgående tjek

Hvis dit problem er relateret til en fejlbesked som
You seem to be using an unblocker or proxyeller
You'll need to disable your anonymizer
når du prøver at få adgang til visse hjemmesider og tjenester, så kontakt ExpressVPN support for øjeblikkelig assistance.

Gå til afsnit

Hvorfor oplever jeg langsomme forbindelseshastigheder?
Hvordan kan jeg løse problemer med forbindelseshastigheden
> Prøv at oprette forbindelse til andre ExpressVPN placeringer
> Prøv at skifte til en anden VPN protokol
> Send os din logfil eller diagnostik

Hvorfor oplever jeg langsomme forbindelseshastigheder?

Når du er forbundet til ExpressVPN, så bevæger alt din netværkstrafik sig fra din computer til en ExpressVPN server, og derefter til din destination, og så det samme igen på vejen tilbage.

I princippet bør dette kun påvirke responstiden for dine netværksanmodninger (tilføje en brøkdel af et sekund til, hvor lang tid det tager at skifte fra en side til en anden). Det bør ikke påvirke dine gennemstrømningshastigheder (hvor hurtigt du kan downloade eller uploade en enkelt fil).

Vi overvåger ydeevnen af vores ExpressVPN-servere for at sikre, at de altid har tilstrækkelig båndbredde og behandlingskraft til vores brugere. Du kan dog opleve langsommere forbindelseshastigheder, hvis der er netværkstopning mellem:

• Din computer og ExpressVPN serveren, eller
  • ExpressVPN serveren og din endelige destination

Internet traffic flows between your computer, the ExpressVPN server and the destination.

Følg disse fejlfindingstrin for at løse dette problem:

1. Opret forbindelse til en anden VPN-serverplacering
  2. Skift din VPN-protokol
  3. Indsend din ExpressVPN-fil med diagnostiske oplysninger

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Support Teamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Fejlfindingstrin

1. Opret forbindelse til en anden VPN-serverplacering

Hastigheder leveret af din internetudbyder kan påvirke din forbindelse til forskellige ExpressVPN-servere. Prøv at oprette forbindelse til en anden serverplacering.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN-supportteamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

2. Skift din VPN-protokjol

Hvis din forbindelse går langsommere et par minutter efter tilslutningen, skal du ændre din VPN-protokol.

ExpressVPN anbefaler at prøve protokoller i følgende rækkefølge:

1. TCP OpenVPN
  2. UDP OpenVPN
  3. IKEv2
  4. L2TP/IPSec

Bemærk! L2TP/IPSec giver svage sikkerhedsfordele og bør kun bruges til anonymisering eller til at skifte placering. ExpressVPN anbefaler ikke at bruge L2TP/IPSec, medmindre det er absolut nødvendigt.

Sådan skifter du protokol for…

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN-supportteamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

3. Indsend din ExpressVPN-fil med diagnostiske oplysninger

Din ExpressVPN-fil med diagnostiske oplysninger afslører muligvis, hvad der bremser din forbindelseshastighed.

Du kan sende filen til ExpressVPN’s supportteam for at få specifikke løsninger på dit forbindelsesproblem.

På Windows eller Mac

1. Klik på hamburgermenuen (≡) > Hjælp & support > Diagnostiske oplysninger.
  2. Klik på Kontakt support.
  3. Angiv oplysninger om det problem, du har i tekstboksen.
  4. Marker afkrydsningsfeltet, der siger “Inkluder oplysninger om nylige forbindelsesfejl eller Inkluder diagnostiske oplysninger.”
  5. Vent på et svar fra ExpressVPN-supportteam via e-mail.

På Android eller iOS

1. Klik på Valgmuligheder eller hamburgermenuen (≡) > Hjælp & support.
  2. Tryk på E-mail os eller Kontakt support.
  3. Angiv oplysninger om det problem, du har i tekstboksen.
  4. Tryk på Send eller Indsend. Vent på et svar fra ExpressVPN-supportteam via e-mail.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN-supportteamet for øjeblikkelig hjælp.