To use our apps and configurations, please sign up for an ExpressVPN account first.

Oplever du langsomme forbindelseshastigheder? Find ud af hvorfor og hvordan du kan løse problemet.

Forudgående tjek

Hvis dit problem er relateret til en fejlbesked som
You seem to be using an unblocker or proxyeller
You'll need to disable your anonymizer
når du prøver at få adgang til visse hjemmesider og tjenester, så kontakt ExpressVPN support for øjeblikkelig assistance.

Gå til afsnit

Hvorfor oplever jeg langsomme forbindelseshastigheder?
Hvordan kan jeg løse problemer med forbindelseshastigheden
> Prøv at oprette forbindelse til andre ExpressVPN placeringer
> Prøv at skifte til en anden VPN protokol
> Send os din logfil eller diagnostik

Hvorfor oplever jeg langsomme forbindelseshastigheder?

Når du er forbundet til ExpressVPN, så bevæger alt din netværkstrafik sig fra din computer til en ExpressVPN server, og derefter til din destination, og så det samme igen på vejen tilbage.

I princippet, så burde det kun påvirke svartiden på dine netværksforespørgsler (ved at lægge en brøkdel af et sekund til hvor hurtigt du kan skifte fra en side til en anden), men det burde ikke påvirke din throughput-hastigheder (hvor hurtigt du kan uploade eller downloade en enkelt fil). Når det er sagt, så kan du opleve langsommere hastigheder hvis der er netværksoverbelastning imellem:

• Din computer og ExpressVPN serveren, eller
  • ExpressVPN serveren og din endelige destination

Det afhænger alt sammen af hvor du er og hvor din destination er.

ExpressVPN overvåger sine serveres ydeevne, og sikrer at de altid har nok båndbredde og processing power, også når der er travlt. Det betyder at hvis du har problemer med hastigheden, så skal du:

1. Prøve at oprette forbindelse til andre serverplaceringer for at se om din internetudbyder har bedre forbindelse til disse steder
  2. Prøve at bruge en anden VPN protokol
  3. Prøve at oprette forbindelse til ExpressVPN fra en anden internetforbindelse (f.eks. fra dit kontor eller en cafe med en forholdsvis hurtig forbindelse)

Diagram der viser din PC, forbundet til ExpressVPN, forbundet til internettet, forbundet til verden.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Support Teamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Hvordan kan jeg løse problemer med forbindelseshastigheden

Hvis din forbindelse virker lige langsom når du opretter forbindelse til forskellige hjemmesider, så har din internetudbyder måske en langsom forbindelse til ExpressVPN’s server (muligt internationalt). Prøv de følgende muligheder for at løse problemet:

Prøv at oprette forbindelse til andre ExpressVPN placeringer

Se ExpressVPN’s store guide til at vælge den bedste server til dine behov.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Support Teamet for øjeblikkelig hjælp.

Prøv at skifte til en anden VPN protokol

Hvis din forbindelse virker til at blive afbrudt eller meget langsom et par minutter efter du har oprettet forbindelse, så prøv at ændre din VPN protokol for bedre resultater. Se hvordan du ændrer din VPN protokol.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Support Teamet for øjeblikkelig hjælp.

Send os din logfil eller diagnostik

Andre mulige årsager til den langsomme forbindelse kan være gemt i ExpressVPN logfilen eller diagnostik. Øjeblikkeligt efter webbrowsing med langsom hastighed, gem din logfil eller diagnostik og e-mail det til support på:

expressvpn support email

VIGTIGT:

I din besked til ExpressVPN, del venligst det følgende:

• Din IP-adresse når du ikke er forbundet til ExpressVPN. Du kan tjekke din IP-adresse her.
  • Hvor langsom er din forbindelse? For eksempel, når du er forbundet til VPN’en, cirka hvor mange sekunder tager det at indlæse din Facebook profilside eller en Google søgeresultatsside?

For at gemme dine diagnostikfiler, gå til > Hjælp & Support > Diagnostiske Oplysninger. Gem din diagnostik eller kopier dem ind i en tekstfil.

Ved ældre versioner af ExpressVPN:

ExpressVPN 6.x

For at gemme din diagnostik, klik på hamburgermenuen (≡) > Diagnostik > Gem til fil.

ExpressVPN menu med Diagnostik markeret.

ExpressVPN 5.x

For at gemme din diagnostik, klik på ellipsen (…) > Diagnostik > Gem diagnostik.

ExpressVPN menu med Diagnostik og Gem diagnostik markeret.

ExpressVPN 3.x

I ExpressVPN vinduet, klik Gem log.

ExpressVPN med gem log knap markeret.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Support Teamet for øjeblikkelig hjælp.