To use our apps and configurations, please sign up for an ExpressVPN account first.

Problemløsnings trinene herunder er for brugere der ikke kan oprette forbindelse til en ExpressVPN serverplacering.

Vigtigt:Hvis du kan oprette forbindelse til en serverplacering men ikke kan f[ forbindelse til visse hjemmesider eller online servere, så kontakt ExpressVPN support for direkte assistance.

Hvis ExpressVPN applikationen fungerer ordenligt, men du stadig ikke kan oprette forbindelse til VPN gatewayen, så vil ExpressVPN vise den følgende fejlbesked:

Til Windows og Mac

ExpressVPN appen kan ikke oprette forbindelse.

Til Android

ExpressVPN appen kan ikke oprette forbindelse.

Til iOS

ExpressVPN til iOS appen kan ikke oprette forbindelse.

Til Windows (version 3.x)

desværre, vi kunne ikke oprette forbindelse

Problemløsningstrin

Efter hvert trin, tjek om problemet er blevet løst.

Du kan også kontakte ExpressVPN Support Teamet via live chat for øjeblikkelig assistance.

1. Sørg for at din internetforbindelse er aktiv
  2. Prøv at oprette forbindelse til en anden ExpressVPN placering
  3. Prøv at slå din firewall, antivirus eller anti-spyware program fra
  4. Download den seneste version af ExpressVPN
  5. Prøv at ændre protokollen
  6. Send din ExpressVPN logfil eller diagnostiske oplysninger
  7. Løs dine logfilfejl
  8. Hvis du løber ind i Android Tun Missing Driver fejlen…
  9. Kan ikke oprette forbindelse på routeren

Sørg for at din internetforbindelse er aktiv

For at teste om din internetforbindelse er aktiv, slå forbindelsen til ExpressVPN fra og prøv at få adgang til en hjemmeside på den almindelige måde.

Hvis du kan komme på internettet når du ikke er forbundet til ExpressVPN, så gå videre til det næste trin.

Hvis du ikke kan få adgang til internettet selv når ExpressVPN er slået fra, så er du nødt til at tjekke din internetforbindelse. For Windows brugere, udfør venligst også de følgende tjek.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Support Teamet via live chat for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Prøv at oprette forbindelse til en anden ExpressVPN placering

Hvis du kan få adgang til internettet når du slår forbindelsen til ExpressVPN fra, men ikke kan få forbindelse til en ExpressVPN serverplacering, så vælg en anden serverplacering fra listen over placeringer.

Du kan også tjekke denne guide for at vælge den bedste serverplacering for dine behov.

Opret forbindelse til en anden serverplacering for…

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Support Teamet via live chat for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Prøv at slå din firewall, antivirus eller anti-spyware program fra

Din VPN forbindelse kan være blokeret af en firewall, antivirus eller anti-spyware program.

For at afprøve dette, slå disse programmer fra og se om du kan oprette forbindelse til en ExpressVPN serverplacering. Hvis du er ude af stand til at oprette forbindelse, så gør en af de følgende:

• Hvis du ved hvordan du konfigurerer det program der blokerer forbindelsen, så konfigurer det til at tillade ExpressVPN. Afhængigt af programmet, så er du måske nødt til at ændre sikkerhedsniveauet fra Høj til Mellem, give en undladelse til ExpressVPN eller til UDP ports 1194-1204, eller sætte det til at Stole på ExpressVPN. Se instruktionerne til din egen firewall, antivirus eller anti-spyware program for detaljer.
  • Hvis du har muligheden for at geninstallere programmet der blokerer for din VPN forbindelse, så burde det lade ExpressVPN oprette forbindelse hvis du installerer det efter at ExpressVPN allerede er installeret. Gør det følgende:
    1. Afinstaller ExpressVPN
    2. Afinstaller programmet der blokerer VPN forbindelsen
    3. Installer ExpressVPN
    4. Installer programmet der blokerer VPN forbindelsen

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Support Teamet via live chat for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Download den seneste version af ExpressVPN

1. Afslut versionen af ExpressVPN du kører
  2. Afinstaller din app
    1. Afinstalleringsinstruktioner for ExpressVPN Windows App
    2. Afinstalleringsinstruktioner for ExpressVPN Mac App
    3. Afinstalleringsinstruktioner for ExpressVPN Linux App
    4. Afinstalleringsinstruktioner for ExpressVPN iOS App
    5. Afinstalleringsinstruktioner for ExpressVPN Android App
  3. Log ind på din ExpressVPN konto
  4. Vælg Sæt ExpressVPN Op
  5. Find og download den seneste version af ExpressVPN appen for din enhed
  6. Sæt din ExpressVPN app op
    1. Opsætningsinstruktioner for ExpressVPN Windows App
    2. Opsætningsinstruktioner for ExpressVPN Mac App
    3. Opsætningsinstruktioner for ExpressVPN Linux App
    4. Opsætningsinstruktioner for ExpressVPN iOS App
    5. Opsætningsinstruktioner for ExpressVPN Android App
  7. Opret forbindelse til en VPN serverplacering
    1. Forbindelsesinstruktioner for ExpressVPN Windows App
    2. Forbindelsesinstruktioner for ExpressVPN Mac app
    3. Forbindelsesinstruktioner for ExpressVPN Linux app
    4. Forbindelsesinstruktioner for ExpressVPN iOS app
    5. Forbindelsesinstruktioner for ExpressVPN Android app

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Support Teamet via live chat for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Prøv at ændre protokollen

Vigtigt: Inden du ændrer protokollen, prøv at genstarte din computer eller mobile enhed og så genoprette forbindelsen til ExpressVPN.

VPN protokoller er den metode din enhed bruger til at oprette forbindelse til en VPN server.

Som standard bruger ExpressVPN UDP protokollen, som ofte er blokeret i visse lande, især i Mellemøsten. For den bedste oplevelse, anbefaler ExpressVPN brug af den Automatiske protokol mulighed.

Hvis du har brug for at ændre protokoller, så vælg venligst protokollerne i denne rækkefølge:

1. OpenVPN TCP
  2. L2TP
  3. PPTP

Bemørk: PPTP og L2TP/IPsec giver dårlige sikkerhedsfordele og bør kun bruges til anonymisering eller til at ændre placeringer.

Bemærk: ExpressVPN anbefaler ikke brug af L2TP eller PPTP medmindre det er strengt nødvendigt. Disse protokoller giver kun minimal sikkerhed.

Hvordan ændrer jeg protokollen for…

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Support Teamet via live chat for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Skift protokollen for ExpressVPN Windows App 3.x:

Klik på Muligheder.

mainmenu

Under “Skift Protokol,” vælg den protokol du gerne vil bruge, og klik så Tilbage til placeringslisten.

protokoller

Tilbage til Prøv at ændre protokollen
Tilbage til indholdsfortegnelsen

Send din ExpressVPN logfil eller diagnostiske oplysninger

Din ExpressVPN logfil eller diagnostik gemmer et register over hvad der måske får din forbindelse til at fejle.

Gem logfilen eller diagnostiske oplysninger og e-mail det som en vedhæftet fil til ExpressVPN Support Teamet på support@expressvpn.zendesk.com.

For at gemme dine diagnostikfiler, gå til > Hjælp & Support > Diagnostiske Oplysninger. Gem din diagnostik eller kopier dem ind i en tekstfil.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Support Teamet via live chat for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Løs dine logfilfejl

Er du god til teknologi? Find ud af hvad fejlbeskederne betyder og løs selv problemet.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Hvis du løber ind i Android Tun Missing Driver fejlen…

Hvis ExpressVPN appen fungerer på din Android enhed, men du oplever Android Tun Missing Driver fejlen, så læs her hvordan du løserAndroid Tun Missing Driver fejlen.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Support Teamet via live chat for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Kan ikke oprette forbindelse på routeren

Hvis du har problemer med din router eller med ExpressVPN appen til routere, så er det bedst at kontakte ExpressVPN Support Teamet via live chat. Dette er på grund af den enorme variation i routermodeller og firmware.

Tilbage til indholdsfortegnelsen