To use our apps and configurations, please sign up for an ExpressVPN account first.

Brug disse fejlfindingstrin, hvis du ikke kan oprette forbindelse til ExpressVPN, eller hvis din app viser dig en fejlmeddelelse, der siger “Kan ikke oprette forbindelse.”

Vigtigt! Hvis du kan oprette forbindelse til en serverplacering, men har ikke adgang til bestemte websites eller onlineservere, så skal du kontakte ExpressVPN’s supportteam for at få direkte hjælp.

Fejlfindingstrin

Efter hvert trin skal du kontrollere, om problemet er løst.

Du kan også kontakte ExpressVPN support team for at få direkte hjælp.

1. Sørg for, at din internetforbindelse er slået til
  2. Download den nyeste version af ExpressVPN
  3. Forbind til en anden ExpressVPN-serverplacering
  4. Slå firewall, antivirus, eller anti-spyware-programmer fra
  5. Skift din VPN-protokol
  6. Indsend din fil med diagnostiske oplysninger fra ExpressVPN
  7. Løs fejlene i filen med diagnostiske oplysninger
  8. Kan ikke forbinde til router

1. Sørg for, at din internetforbindelse er slået til

For at teste, om din internetforbindelse er aktiv, skal du afbryde forbindelsen til ExpressVPN og se, om du kan få adgang til websitet.

Hvis du er i stand til at få adgang til internettet, mens du er frakoblet ExpressVPN, skal du gå videre til næste trin.

Hvis du ikke er i stand til at få adgang til internettet, selv når du er frakoblet ExpressVPN, skal du kontrollere din internetforbindelse. For Windows-brugere skal I følge denne guide for gendanne din Windows-internetforbindelse.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN-supportteam, der kan hjælpe øjeblikkeligt.

Tilbage til toppen

2. Download den nyeste version af ExpressVPN

Hvis du vil hente den nyeste version af ExpressVPN, skal du gøre følgende:

1. Luk ExpressVPN-appen.
  2. Afinstaller din app.
  3. Installer og opsæt din ExpressVPN-app

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN-supportteam, der kan hjælpe øjeblikkeligt.

Tilbage til toppen

3. Forbind til en anden VPN-serverplacering

Hvis du har adgang til internettet, når du har slået ExpressVPN fra, men ikke kan oprette forbindelse til en ExpressVPN-serverplacering, skal du vælge en anden serverplacering på listen over placeringer.

Du kan også tjekke denne guide til at vælge den bedste serverplacering til dine behov.

Forbind til en anden serverplacering for…

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN-supportteam, der kan hjælpe øjeblikkeligt.

Tilbage til toppen

4. Slå firewall, antivirus, eller anti-spyware-programmer fra

Din VPN-forbindelse er muligvis blokeret af en firewall-, antivirus- eller antispyware-program.

For at teste dette skal du slå disse programmer fra og se, om du kan forbinde med ExpressVPN. Hvis du er i stand til at oprette forbindelse til ExpressVPN, skal du gøre et af følgende:

• Hvis du ved, hvordan du konfigurerer det program, der blokerer for forbindelsen, skal du konfigurere det til at tillade ExpressVPN. Afhængigt af programmet skal du muligvis gøre et af følgende (se instruktionerne til din firewall, antivirus eller antispyware-program for detaljer):
    • Skift sikkerhedsniveauet fra Højt til Medium
    • Giv en undtagelse for ExpressVPN eller UDP ports 1194-1204
  • Prøv at afinstallere og geninstallere både firewall/antivirus /anti-spyware-programmet og ExpressVPN-appen i denne rækkefølge:
    1. Afinstaller ExpressVPN.
    2. Afinstaller det program, der blokerer VPN-forbindelsen.
    3. Installer ExpressVPN.
    4. Installer det program, der blokerer VPN-forbindelsen.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN-supportteam, der kan hjælpe øjeblikkeligt.

Tilbage til toppen

5. Skift din VPN-protokol

VPN-protokoller er de metoder, hvormed din enhed opretter forbindelse til en VPN-server.

For den bedste oplevelse anbefaler ExpressVPN at bruge indstillingen Automatisk protokol, som er valgt som standard.

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til ExpressVPN med Automatisk protokol, anbefaler vi, at du kan prøve de andre protokoller, der er anført i følgende rækkefølge:

1. TCP OpenVPN
  2. UDP Open VPN
  3. IKEv2
  4. L2TP/IPSec

Bemærk! L2TP/IPSec giver svage sikkerhedsfordele og bør kun bruges til anonymisering eller til at skifte placering. ExpressVPN anbefaler ikke at bruge det, medmindre det er absolut nødvendigt.

Sådan ændrer du protokollen i…

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN-supportteam, der kan hjælpe øjeblikkeligt.

Tilbage til toppen

6. Indsend din fil med diagnostiske oplysninger fra ExpressVPN

Din fil fra ExpressVPN med diagnostiske oplysninger afslører muligvis, hvad der forårsager din forbindelse til at mislykkes.

Du kan sende det direkte til supportteamet hos ExpressVPN for at få specifikke løsninger på dit forbindelsesproblem.

På Windows eller Mac

1. Klik på hamburgermenuen (≡) > Hjælp & support > Diagnostiske oplysninger.
  2. Klik på Kontakt support.
  3. Angiv oplysninger i tekstboksen om det problem, du har.
  4. Markér afkrydsningsfeltet, der siger “Inkluder oplysninger om nylige forbindelsesfejl eller Inkluder diagnosticeringsinformation”.
  5. Vent på et svar fra ExpressVPN-supportteam via e-mail.

På Android eller iOS

1. Tryk på Indstillinger eller hamburgermenuen (≡)> Hjælp & support.
  2. Tryk på E-mail os eller Kontakt support.
  3. Angiv oplysninger i tekstboksen om det problem, du har.
  4. Tryk på Send eller Indsend. Vent på et svar fra ExpressVPN-supportteam via e-mail.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN-supportteam, der kan hjælpe øjeblikkeligt.

Tilbage til toppen

7. Løs fejlene i filen med diagnostiske oplysninger

Er du god til teknologi? Find ud af, hvad fejlmeddelelserne betyder, og løs problemet selv.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN-supportteam, der kan hjælpe øjeblikkeligt.

Tilbage til toppen

8. Kan ikke forbinde til router

Hvis du har problemer med din router eller ExpressVPN-appen til routere, er det bedst at kontakte ExpressVPN-support team via livechat.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN-supportteam, der kan hjælpe øjeblikkeligt.