Denne guide viser dig, hvordan du løser forbindelsesproblemer på Android. Vælg det forbindelsesproblem, du støder på, og følg de tilsvarende fejlfindingstrin nedenfor.

Hvilken fejl støder du på?

Pludselige afbrydelser fra VPN
“Åbning af TUN-interface mislykkedes. Fejl: Kan ikke oprette interface ”
“Beklager, din enhed mangler en komponent kaldet “TUN-driveren”. ”
“Kunne ikke tilføje fwmark-regel (Enhed eller ressource optaget) ”
“HTTP-proxysupport fungerer kun for TCP-baserede forbindelser ”
“FEJL: Kan ikke åbne TUN ”
Kan ikke oprette forbindelse efter opgradering af Android OS

Pludselige afbrydelser fra VPN

Der er flere mulige årsager til pludselige afbrydelser fra VPN:

1. Andre VPN-apps er installeret på din enhed

Andre VPN-apps kan forstyrre dine forbindelser til ExpressVPN. Du rådes at fjerne alle VPN-apps, som du ikke længere bruger, og fjerne alle VPN-profiler, som du har oprettet før.

Sådan fjerner du en VPN-profil fra din enhed:

For de fleste Android-enheder

1. Gå til Indstillinger > Wi-Fi og internet > VPN. (Du kan også søge efter “VPN” i dine systemindstillinger.)
  2. Tryk på tandhjulsikonet ved siden af hver ikke-ExpressVPN VPN-app.
  3. Tryk på Glem VPN.

For Samsung Android-enheder

1. Gå til Indstillinger > Forbindelser > Flere forbindelsesindstillinger > VPN. (Du kan også søge efter “VPN” i dine systemindstillinger.)
  2. Tryk på tandhjulsikonet ved siden af hver ikke-ExpressVPN VPN-app.
  3. Tryk på Slet VPN-profil.

2. Batterioptimering begrænser VPN-aktiviteter

Batterioptimering kan forårsage VPN-afbrydelser på din enhed. Dette sker på Huawei og Samsung-enheder.

For at løse dette kan du slå batterioptimering fra på din enhed.

For de fleste Android-enheder

1. Gå til Indstillinger > Apps og underretninger.
  2. Tryk på Avanceret > Speciel appadgang.
  3. Tryk på Batterioptimering, og tryk derefter på Alle apps.
  4. Tryk på ExpressVPN.
  5. Tryk på Optimer ikke > Udført.

For Samsung Android-enheder

1. Gå til Indstillinger> Apps.
  2. Tryk på menuikonet i øverste højre hjørne.
  3. Tryk på Speciel adgang > Optimer batteriforbruget.
  4. Tryk på Alle apps.
  5. Tryk på ExpressVPN.
  6. Tryk på Optimer ikke > Udført.

3. VPN er ikke afbrudt korrekt

For at afbryde forbindelsen fra ExpressVPN korrekt:

• Tryk på On-knappen i appen.
  • Tryk på Afbryd ExpressVPN fra Android-hurtigfliserne.
  • Tryk på Afbryd i meddelelsen om ExpressVPN-appen. (Hvis du bruger en Samsung-enhed, skal du ikke afbryde forbindelsen til Android-systemmeddelelser under ExpressVPN-appmeddelelsen.)
  • Tryk på ExpressVPN-widgeten, mens appen er tilsluttet.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN supportteamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

“Åbning af TUN-interface mislykkedes. Fejl: Kan ikke oprette interface ”

Du får muligvis følgende fejl, når du prøver at oprette forbindelse til VPN:

Opening tun interface failed badly. Error: Cannot create interface
On some custom ICS images the permission on /dev/tun might be wrong, or the tun module might be missing completely. For CM9 images try the fix ownership option under general settings.

eller:

Sorry, your device is missing a component called the "TUN driver". Without this, ExpressVPN likely will not be able to connect successfully. Please tap "Learn More" below for our latest information on how to fix this problem.

Sådan løses denne fejl:

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN supportteamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

“Kunne ikke tilføje fwmark-regel (enhed eller ressource optaget)”

Du får muligvis følgende fejl, når du prøver at oprette forbindelse:

Opening tun interface failed badly.
Error: command '11192 interface fwmark rule add tun0' failed with '400 11192 Failed to add fwmark rule (Device or resource busy)'
This error message usually occurs when the needed interface is not responding.

For at løse denne fejl skal du genstarte din enhed og oprette forbindelse til en anden ExpressVPN-serverplacering.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN supportteamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

“HTTP-proxysupport fungerer kun for TCP-baserede forbindelser”

Du får muligvis følgende fejl, når du prøver at oprette forbindelse:

HTTP proxy support only works for TCP based connections
MGMT:Got unrecognized line from management:ERROR: proxy command failed
This error message usually occurs if your network has proxy setup or UDP ports are blocked on your network.

For at løse denne fejl skal du ændre din VPN-protokol fra UDP til TCP.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN supportteamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

“FEJL: Kan ikke åbne TUN”

For at løse denne fejl skal du afinstallere og geninstallere ExpressVPN på din enhed.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN supportteamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Kan ikke oprette forbindelse efter opgradering af Android OS

Sådan løses denne fejl:

1. Genstart din enhed.
  2. Opret forbindelse til en ExpressVPN-serverplacering.
  3. Når du bliver bedt om det i dialogboksen om forbindelsesanmodning, skal du trykke på OK.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN supportteamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Flere problemer?

Hvis du stadig støder på problemer efter at have fulgt disse instruktioner, bedes du venligst

kontakte ExpressVPN supportteamet for øjeblikkelig hjælp.