Det kan hända att du stöter på anslutningsproblem på din Android-enhet. Se infon som rör det aktuella felet och följ instruktionerna för att lösa det.

Du kan söka efter det aktuella felet genom att trycka Control + F (Windows) eller Command + F (Mac) och sedan ange felmeddelandet.

Fel 1:

Opening tun interface failed badly. Error: Cannot create interface
On some custom ICS images the permission on /dev/tun might be wrong, or the tun module might be missing completely. For CM9 images try the fix ownership option under general settings.

eller:

Sorry, your device is missing a component called the "TUN driver". Without this, ExpressVPN likely will not be able to connect successfully. Please tap "Learn More" below for our latest information on how to fix this problem.

Lösning:

1. Rekommendation: Anslut manuellt till våra gateways genom att konfigurera dina Android-inställningar. Här finner du instruktioner för konfigurering.
    Observera: det här gäller endast för betalda abonnemang och inte för prova på-abonnemang. Det finns inga manuella inställningar för prova på-konton.
  2. Installera en kompatbiel TUN-driver för din enhet. Observera:detta fungerar bara på rotade enheter.
  3. Uppgradera din enhet till den senaste OS-versionen.
  4. Försök använda ExpressVPN:s app på en annan Android-enhet.

Behöver du hjälp? Kontakta ExpressVPN:s support-team och få hjälp direkt.

Tillbaka till toppen

Fel 2:

Opening tun interface failed badly.
Error: command '11192 interface fwmark rule add tun0' failed with '400 11192 Failed to add fwmark rule (Device or resource busy)'

Det här felmeddelandet dyker oftast upp när det gränssnitt som krävs inte svarar.

Lösning: Starta om din enhet och försök ansluta till en ExpressVPN-position efter det.

Behöver du hjälp? Kontakta ExpressVPN:s support-team och få hjälp direkt.

Tillbaka till toppen

Fel 3:

HTTP proxy support only works for TCP based connections
MGMT:Got unrecognized line from management:ERROR: proxy command failed

Det här felmeddelandet dyker oftast upp om ditt nätverk har en proxykonfiguration eller om UDP-portar blockeras på ditt nätverk.

Lösning: Ändra ditt VPN-protokoll från UDP till TCP. Instruktoner för hur du ändrar ditt VPN-protokoll hittar du här.