Hvis du ikke kan downloade ExpressVPN Android-appen fra Google Play eller en anden appbutik, kan du downloade appens APK-fil fra ExpressVPN’s hjemmeside. APK, som står for Android Package Kit, er det filformat, som Android bruger til at distribuere eller installere apps. Formatet giver dig mulighed for at installere apps på din enhed manuelt uden Google Play eller en anden appbutik.

Vigtigt: ExpressVPN’s hjemmeside er det eneste pålidelige sted, hvor du kan downloade APK-filen for ExpressVPN’s Android-app. Du rådes til ikke at downloade filen fra tredjepartsudbydere, som kan sprede virus eller malware på din enhed.
Vigtigt: ExpressVPN’s Android-app kræver Android 5.0 eller derover.

Gå til…

1. Tillad APK-installationer på din Android-enhed
2. Download APK-filen for ExpressVPN’s Android-app

1. Tillad APK-installationer på din Android-enhed

Som standard deaktiverer Android APK-installationer af sikkerhedsmæssige årsager. For at downloade APK-filen for ExpressVPN’s Android-app, skal du tillade APK-installationer på din enhed. Følg instruktionerne specifikt for din enhedsversion og dit telefonbrand nedenfor.

Android 8 eller nyere

Samsung-enheder

1. Tryk på Indstillinger > Apps på din enhed.
  2. Tryk på Vertical ellipsis. øverst til højre.
  3. Tryk på Særlig adgang > Installer ukendte apps.
  4. Tryk på den browser, hvorfra du vil downloade APK-filen, f.eks. Chrome.
  5. Hvis du bliver bedt om det, skal du slå Tillad fra denne kilde til.

Enheder, der ikke er fra Samsung

1. Gå til Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Apps og meddelelser > Avanceret.
  3. Tryk på Særlig appadgang.
  4. Tryk på Installer ukendte apps.
  5. Tryk på den browser, hvorfra du vil downloade APK-filen, f.eks. Chrome.
  6. Hvis du bliver bedt om det, skal du slå Tillad fra denne kilde til.

Android 7 eller derunder

1. Tryk på Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Sikkerhed.
  3. Under Enhedsadministration skal du slå Ukendte kilder til.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

2. Download APK-filen for ExpressVPN’s Android-app

Følg disse instruktioner for at downloade APK-filen for ExpressVPN’s Android-app.

Vigtigt: Når filen er downloadet, skal du deaktivere APK-installationer for appen, hvorfra du lige har downloadet APK-filen med det samme. Dette hjælper dig med at forhindre installation af potentielt skadelige eller ondsindede apps fra usikre kilder.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.