Vigtigt: Nogle versioner af Android tillader muligvis ikke APK-installationer. Hvis du forsøger at få ExpressVPN-appen, og hvis APK-installationer ikke tillades, skal du bruge den normale opsætning af ExpressVPN-appen til Android.

Denne vejledning viser dig, hvordan du konfigurerer din Android-enhed (der kører Android 5.0 eller nyere), så du kan downloade apps, der ikke er tilgængelige i Google Play Butik.

Du skal bruge Android 5.0 eller nyere for at køre ExpressVPN-appen til Android.

Vigtigt: Når du har fulgt disse trin, kan enhver software, du vælger at installere, køre på din enhed. Vær forsigtig, så du ikke installerer noget fra mistænkelige kilder eller klikker på links, der tilføjer skadelige filer til dit system. Du er ansvarlig for at sikre gyldigheden af installerede applikationer.

Gå til…

Til Android 8 og derover
For versioner tidligere end Android 8

For Android 8 og derover

På enheder, der ikke er fra Samsung:

1. Gå til telefonens indstillinger.
  2. Gå til Sikkerhed og privatliv > Flere indstillinger.
  3. Tryk på Installér apps fra eksterne kilder.
  4. Vælg den browser (f.eks. Chrome eller Firefox), du vil downloade APK-filerne fra.
    Vælg den browser, du vil downloade APK fra.
  5. Slå Tillad appinstallationer til.

På Samsung-enheder:

1. Gå til telefonens indstillinger.
  2. Gå til Biometri og sikkerhed > Installér ukendte apps.
  3. Vælg den browser (f.eks. Chrome eller Firefox), du vil downloade APK-filerne fra.
  4. Slå Tillad appinstallationer til.
Vigtigt: Hent ikke ExpressVPN APK fra en tredjepartskilde, da disse filer sandsynligvis er blevet manipuleret med. Hvis du har brug for vejledning i at downloade ExpressVPN APK-filen, skal du kontakte support.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

For versioner tidligere end Android 8

Vigtigt: Du skal bruge Android 5.0 eller nyere for at køre ExpressVPN-appen.
  1. Gå til telefonens indstillinger.
  2. Tryk på Sikkerhed.
  3. Under Enhedsadministration skal du slå Ukendte kilder til.
Vigtigt: Hent ikke ExpressVPN APK fra en tredjepartskilde, da disse filer sandsynligvis er blevet manipuleret med. Hvis du har brug for vejledning i at downloade ExpressVPN APK-filen, skal du kontakte support.