Hvis du er tilkoblet en VPN-serverlokasjon og ikke kan koble fra den på iOS-enheten din, vennligst prøv de følgende stegene:

1. Forsikre deg om at appen din er oppdatert til versjon 6.5 eller nyere.
  2. Bytt VPN-protokollen din:
    1. Åpne Alternativer-menyen (≡) i det øvre venstre hjørnet av skjermen din
    2. Trykk på VPN-innstillinger og så VPN-protokoll
    3. Bytt protokollen til IPsec eller IKEv2
    4. Bytt protokollen tilbake til Automatisk eller hvilken som helst annen protokoll
    5. Gå tilbake til hovedskjermen og koble til en serverlokasjon
  3. Hvis det over ikke fungerer, vennligst restart enheten din:
    1. Trykk og hold på sideknappen på siden av enheten din til den røde skyveknappen vises.
    2. Dra skyveknappen til høyre for å slå av iOS-enheten din
    3. Etter at enheten er avslått, press og hold sideknappen igjen til du ser Apple-logoen
  4. Hvis de to stegene over ikke løser problemet, vennligst avinstaller og så reinstaller ExpressVPN på enheten din