Deze handleiding toont u hoe u ExpressVPN Keys (ExpressVPN’s wachtwoordmanager) instelt op de ExpressVPN Android app (bèta). Om de bèta app te gebruiken moet u eerst bèta gebruiker worden.

Belangrijk: de ExpressVPN Keys bèta wordt gedurende een aantal weken uitgerold en is nog niet meteen voor alle beta gebruikers beschikbaar. Misschien kunt u hem nog niet meteen gebruiken en u voor een account aanmelden, maar u kunt hem vast installeren en het bericht afwachten dat hij voor u beschikbaar is.

Spring naar…

Een ExpressVPN Keys account maken
ExpressVPN Keys instellen op nog een apparaat
Hoe gebruikt u ExpressVPN Keys
Een bug rapporteren

Een ExpressVPN Keys account maken

1. Meld u aan als bèta gebruiker van ExpressVPN voor Android.
  2. Installeer de bèta versie van de Android app.
  3. Als u het tabblad Wachtwoorden ziet, volg dan de instelinstructies om uw account aan te maken:
    1. Maak een primair wachtwoord aan.
    2. Bewaar de herstelcode op een veilige plek. U hebt hem nodig om weer toegang tot uw wachtwoordmanager te krijgen als u het primaire wachtwoord kwijt bent.
    3. Voer als dat gevraagd wordt de zescijferige verificatiecode in die u in de mail hebt ontvangen.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

ExpressVPN Keys instellen op nog een apparaat

Belangrijk: ExpressVPN Keys is momenteel als bèta beschikbaar voor Windows, Mac en Linux via een Chrome browserextensie en in de ExpressVPN Android app. Aan de bèta versie voor iOS wordt nog gewerkt.
Belangrijk: Als u zich heeft aangemeld voor ExpressVPN via de in-app gratis proefversie op Android of iOS, dient u een wachtwoord (en een e-mailadres) in te stellen voor uw ExpressVPN account alvorens ExpressVPN Keys in te stellen op uw andere apparaten.

Als u uw ExpressVPN Keys account al hebt ingesteld en ExpressVPN Keys wilt gebruiken op nog een apparaat:

1. Installeer ExpressVPN Keys op nog een apparaat:
  2. Volg de instructies om de wachtwoordmanager te activeren.
  3. Voer als dat gevraagd wordt de zescijferige verificatiecode in die u in de mail hebt ontvangen.
  4. Ontgrendel de wachtwoordmanager.

Uw inloggegevens worden automatisch gesynchroniseerd tussen al uw apparaten.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

Hoe gebruikt u ExpressVPN Keys

Om erachter te komen hoe u ExpressVPN Keys gebruikt, kunt u de bijbehorende instructies raadplegen:

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

Een bug rapporteren

Als u iets raars tegenkomt bij het gebruiken van de bèta versie van de app:

1. Tik op het tabblad Keys.
  2. Tik opBug pictogram..
  3. Volg de instructies.