Denne veiledningen viser deg hvordan du setter opp ExpressVPN Keys (ExpressVPNs passordlagring) i ExpressVPN-appen for Android.

Viktig: ExpressVPN Keys for Android rulles ut over flere måneder og er ikke tilgjengelig for alle brukere umiddelbart. Selv om du kanskje ikke kan bruke den og registrere deg for en konto umiddelbart, hold appen installert og du vil bli varslet når den er tilgjengelig for deg.

Hopp til …

Opprette en konto i ExpressVPN Keys
Sette opp ExpressVPN Keys på en annen enhet
Slik bruker du ExpressVPN Keys
Rapportere en feil

Opprette en konto i ExpressVPN Keys

1. Installer og sett opp ExpressVPN-appen for Android.
  2. Hvis du ser fanen Keys, følg oppsettsinstruksjonene for å opprette kontoen din:
    1. Lag et hovedpassord.
    2. Lagre gjenopprettingskoden på et trygt sted. Du trenger den for å få tilgang til passordhvelvet hvis du glemmer hovedpassordet ditt.
    3. Hvis du blir bedt om det, skriv inn den 6-sifrede verifiseringskoden som ble sendt til e-posten din.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtteteam for umiddelbar assistanse.

Tilbake til toppen

Sette opp ExpressVPN Keys på en annen enhet

Viktig: ExpressVPN Keys rulles gradvis ut til alle brukere på Windows, Mac og Linux via en Chrome-nettleserutvidelse, og i ExpressVPN-appen for iOS og Android.
Viktig: Hvis du registrerte deg for ExpressVPN via den gratis prøveperioden på Android eller iOS, må du angi et passord (og en e-postadresse) for ExpressVPN-kontoen din før du setter opp ExpressVPN Keys på dine andre enheter.

Hvis du allerede har satt opp kontoen din i ExpressVPN Keys og ønsker å bruke ExpressVPN Keys på en annen enhet:

1. Installer ExpressVPN Keys på en annen enhet:
  2. Følg instruksjonene for å aktivere passordlagring.
  3. Hvis du blir bedt om det, skriv inn den 6-sifrede verifiseringskoden som ble sendt til e-posten din.
  4. Lås opp passordhvelvet.

Dine brukernavn og passord synkroniseres automatisk på alle enhetene dine.