I den här guiden får du reda på hur du installerar ExpressVPN Keys (ExpressVPN:s lösenordshanterare) i ExpressVPN:s app för Android.

Viktigt: ExpressVPN Keys lanseras gradvis över flera månader och tillgängliggörs inte för alla användare omedelbart. Även om du inte kan använda det och registrera ett konto direkt så kan du låta det vara installerat och vänta på ett meddelande när det blivit tillgängligt för dig.

Gå direkt till…

Skapa ett ExpressVPN Keys-konto
Installera ExpressVPN Keys på en annan enhet
Så använder du ExpressVPN Keys
Rapportera en bugg

Skapa ett ExpressVPN Keys-konto

1. Installera och konfigurera ExpressVPN:s app för Android
  2. Installera betaversionen av Android-appen.
  3. Om du ser fliken Lösenord, följ instruktionerna för att skapa ditt konto:
    1. Skapa ett primärt lösenord.
    2. Spara återställningskoden på ett säkert ställe. Du kommer behöva det för att komma åt lösenordshanteraren om du skulle förlora ditt primära lösenord.
    3. Ange den sexsiffriga verifieringskoden som skickats till din e-post ifall du uppmanas till det.

Behöver du hjälp? Kontakta ExpressVPN:s kundtjänst för att få hjälp direkt.

Tillbaka till toppen

Installera ExpressVPN Keys på en annan enhet

Viktigt: ExpressVPN Keys rullas gradvis ut till alla användare på Windows, Mac och Linux via ett Chrome-tillägg, och i ExpressVPN:s app för iOS och Android
Viktigt: Om du registrerade dig på ExpressVPN den kostnadsfria provperioden i appen på Android eller iOS så behöver du ställa in ett lösenord (och en e-postadress) för ditt ExpressVPN-konto innan du ställer in ExpressVPN Keys på dina andra enheter.

Om du redan har skapat ett ExpressVPN-konto och vill använda ExpressVPN Keys på en annan enhet:

1. Installera ExpressVPN Keys på en annan enhet:
  2. Följ instruktionerna för att aktivera lösenordshanteraren.
  3. Fyll i den sexsiffriga verifieringskoden som skickats till din e-post.
  4. Lås upp lösenordshanteraren.

Dina inloggningar kommer synkas automatiskt på alla dina enheter.