Denne vejledning viser dig, hvordan du konfigurerer ExpressVPN Keys (ExpressVPN’s adgangskodeadministrator) i ExpressVPN-appen til Android.

Vigtigt: ExpressVPN Keys til Android bliver rullet ud over flere måneder og er ikke tilgængelig for alle brugere på samme tid. Selvom du måske ikke kan bruge den og oprette en konto lige nu, kan du lade den være installeret og vente på at blive underrettet, når den er tilgængelig for dig.

Gå til…

Opret en ExpressVPN Keys-konto
Opsæt ExpressVPN Keys på en anden enhed
Sådan bruger du ExpressVPN Keys
Rapportér en fejl

Opret en ExpressVPN Keys-konto

1. Installér og opsæt ExpressVPN-appen til Android.
  2. Hvis du ser fanen Keys, skal du følge konfigurationsvejledningen for at oprette din konto:
    1. Opret en primær adgangskode.
    2. Gem gendannelseskoden på et sikkert sted. Du skal bruge den for at tilgå din adgangskodeadministrator, hvis du mister den primære adgangskode.
    3. Hvis du bliver bedt om det, skal du angive den sekscifrede bekræftelseskode, der er blevet sendt til din e-mail.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Opsæt ExpressVPN Keys på en anden enhed

Vigtigt: ExpressVPN Keys bliver løbende rullet ud til alle brugere på Windows, Mac og Linux via en Chrome-browserudvidelse og i ExpressVPN-appen til iOS og Android.
Vigtigt: Hvis du har tilmeldt dig ExpressVPN via den gratis prøveversion i appen på Android eller iOS, skal du angive en adgangskode (og en e-mailadresse) for din ExpressVPN-konto, før du opretter ExpressVPN Keys på dine andre enheder.

Hvis du allerede har oprettet din ExpressVPN Keys-konto og ønsker at bruge ExpressVPN Keys på en anden enhed:

1. På en anden enhed skal du installere ExpressVPN Keys:
  2. Følg instruktionerne for at aktivere adgangskodeadministratoren.
  3. Hvis du bliver bedt om det, skal du angive den sekscifrede bekræftelseskode, der er blevet sendt til din e-mail.
  4. Åbn adgangskodeadministratoren.

Dine logins synkroniseres automatisk på tværs af dine enheder.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Sådan bruger du ExpressVPN Keys

For at lære, hvordan du bruger ExpressVPN Keys, skal du se læse den relevante vejledning:

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Rapportér en fejl

Hvis du støder på problemer, mens du bruger betaversionen af appen:

1. Tryk på Hjælp > Send en e-mail til os.
  2. Følg instruktionerne.