Tässä oppaassa näytetään, miten ExpressVPN Keys (ExpressVPN:n salasanaohjelma) otetaan käyttöön ExpressVPN:n Android-sovelluksessa.

Tärkeää: ExpressVPN Keysin Chrome-laajennus julkaistaan vaiheittain useamman kuukauden aikana, eikä se ole välittömästi saatavilla kaikille käyttäjille. Vaikka et ehkä pysty käyttämään Keysiä tai luomaan sinne käyttäjää välittömästi, pidä laajennus asennettuna. Saat ilmoituksen, kun se on käytettävissäsi.

Siirry osioon…

ExpressVPN Keys -tilin luominen
ExpressVPN Keysin käyttöönotto toisella laitteella
ExpressVPN Keysin käyttäminen
Virheestä ilmoittaminen

ExpressVPN Keys -tilin luominen

1. Lataa ja asenna ExpressVPN:n Android-sovellus.
  2. Jos näet Salasanat-otsakkeen, seuraa sen käyttöönotto-ohjeita tilin luomiseksi:
    1. Luo pääsalasana.
    2. Tallenna palautuskoodisi varmaan talteen. Tarvitset palautuskoodia käyttöoikeuden palauttamiseen, jos kadotat pääsalasanasi.
    3. Syötä pyydettäessä kuusinumeroinen vahvistuskoodi, joka lähetettiin sähköpostiisi.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

ExpressVPN Keysin käyttöönotto toisella laitteella

Tärkeää: ExpressVPN Keys julkaistaan asteittain kaikille käyttäjille Windowsilla, Macilla ja Linuxilla Chrome-selainlaajennuksen kautta sekä ExpressVPN-sovelluksessa iOS:llä ja Androidilla.
Tärkeää: Jos olet rekisteröitynyt ExpressVPN:ään Android- tai iOS-sovelluksen ilmaisen kokeilun kautta, sinun täytyy asettaa salasana (ja sähköpostiosoite) ExpressVPN-tilillesi ennen kuin käytät ExpressVPN Keysiä toisilla laitteillasi.

Jos sinulla on jo ExpressVPN Keys -tili ja haluat käyttää ExpressVPN Keysiä toisella laitteella, seuraa näitä vaiheita:

1. Asenna ExpressVPN Keys uudelle laitteellesi:
  2. Seuraa annettuja ohjeita ottaaksesi salasanojen hallinnan käyttöön.
  3. Syötä pyydettäessä kuusinumeroinen vahvistuskoodi, joka lähetettiin sähköpostiisi.
  4. Avaa salasanojen hallinta.

Kirjautumistietosi tallentuvat ja ovat käytettävissä kaikilla laitteillasi.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

ExpressVPN Keysin käyttäminen

Siirry alla oleviin oppaisiin saadaksesi tarkempia ohjeita ExpressVPN Keysin käyttöön liittyen Android-sovelluksessa:

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

Virheestä ilmoittaminen

Jos kohtaat ongelmia sovelluksen beta-versiota käyttäessäsi, seuraa näitä vaiheita:

1. Napauta Tuki > Lähetä sähköposti.
  2. Seuraa annettuja ohjeita.