Als u onze apps en configuraties wilt gebruiken, moet u zich eerst aanmelden voor een ExpressVPN account.

Belangrijk: Bepaalde versies van Android staan mogelijk geen APK installaties toe. Als u de ExpressVPN app probeert te verkrijgen en APK installaties zijn niet toegestaan, gebruik de normale ExpressVPN app voor het instellen van Android.

In deze handleiding leest u hoe u uw Android apparaat instelt (draaiend op Android 4.1 or nieuwer) zodat u apps kunt downloaden die niet beschikbaar zijn in de Google Play Store.

U moet Android 5.0 of nieuwer gebruiken om de ExpressVPN Android app te draaien.

Belangrijk: Nadat u deze stappen volgt, kunt u elke software die u wilt installeren, op uw apparaat draaien. Wees u ervan bewust dat u niets downloadt uit verdachte bronnen of klikt op links die schadelijke bestanden aan uw systeem toe kunnen voegen. U bent verantwoordelijk voor het waarborgen van de geldigheid van geïnstalleerde applicaties.

Spring naar…

Voor Android 8 en nieuwer
Voor versies ouder dan Android 8

Voor Android 8 en nieuwer

Op niet-Samsung apparaten:

1. Ga op uw telefoon naar de Instellingen.
  2. Ga naar Veiligheid & privacy > Meer instellingen.
  3. Tik op Apps van externe bronnen installeren.
  4. Selecteer de browser (bijv. Chrome of Firefox) waar u de APK bestanden uit wilt downloaden.
    Selecteer de browser waaruit u de APK wilt downloaden.
  5. Schakel Installeren apps toestaan in.

Op Samsung apparaten:

1. Ga op uw telefoon naar de Instellingen.
  2. Ga naar Biometrie en veiligheid > Onbekende apps installeren.
  3. Selecteer de browser (bijv. Chrome of Firefox) waar u de APK bestanden uit wilt downloaden.
  4. Schakel Installeren apps toestaan in.
Belangrijk: Download de ExpressVPN APK niet van derden omdat die bestanden waarschijnlijk gemanipuleerd zijn. Als u hulp nodig hebt bij het downloaden van de ExpressVPN APK, neem contact op met de helpdesk.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de helpdesk van ExpressVPN.

Terug naar boven

Voor versies ouder dan Android 8

Belangrijk: U moet Android 5.0 or nieuwer gebruiken om de ExpressVPN app te gebruiken.
  1. Ga op uw telefoon naar de Instellingen.
  2. Tik op Veiligheid.
  3. Onder Apparaat administratie, schakel Onbekende bronnen in.
Belangrijk: Download de ExpressVPN APK niet van derden omdat die bestanden waarschijnlijk gemanipuleerd zijn. Als u hulp nodig hebt bij het downloaden van de ExpressVPN APK, neem contact op met de helpdesk.