För att använda våra appar och konfigurationer behöver du först skaffa ett ExpressVPN-konto.

Viktigt: Vissa versioner av Android tillåter eventuellt inte APK-installationer. Om du försöker skaffa ExpressVPN:s app och inte kan installera APK kan du installera ExpressVPN:s app för Android som vanligt.

Den här guiden går igenom hur du konfigurerar din Android-enhet (som kör Android 5.0 eller senare) så att du kan ladda ner appar som inte finns att tillgå i Google Play Store.

Du behöver använda Android 5.0 eller senare för att köra ExpressVPN:s app för Android.

Viktigt: När du gått igenom de här stegen kan all programvara du väljer att installera köras på din enhet. Iaktta försiktighet så att du inte installerar något från tvivelaktiga källor eller klickar på länkar som för in skadliga filer i ditt system. Du ansvarar för att säkerställa giltigheten i de applikationer du installerar.

Gå direkt till…

Android 8 och högre
Tidigare versioner än Android 8

För Android 8 och högre

På alla enheter utom Samsung:

1. Gå till telefonens Inställningar.
  2. Gå till Säkerhet & integritet > Fler inställningar.
  3. Tryck på Installera appar från externa källor.
  4. Välj den webbläsare (t.ex. Chrome eller Firefox) du vill ladda ner APK-filerna från.
    Välj den webbläsare du vill ladda ner APK från.
  5. Aktivera alternativet Tillåt appinstallationer.

På Samsung-enheter:

1. Gå till telefonens Inställningar.
  2. Gå till Biometri och säkerhet > Installera okända appar.
  3. Välj den webbläsare (t.ex. Chrome eller Firefox) du vill ladda ner APK-filerna från.
  4. Aktivera alternativet Tillåt appinstallationer.
Viktigt: Ladda inte ner ExpressVPN:s APK från några tredjepartskällor eftersom de filerna sannolikt har manipulerats. Behöver du hjälp med att ladda ner ExpressVPN:s APK kan du gärna kontakta support.