Wilt u ExpressVPN op uw router?
De app voor routers bekijken
Contact the ExpressVPN support team if you're stuck.
Bekijk de app voor routers
Met een mens praten

Deze pagina beantwoordt veelgestelde vragen voor ExpressVPN voor routers.

Om ExpressVPN op uw router in te stellen, kunt u de corresponderende handleiding voor uw router raadplegen.

Bekijk vragen over…

Flashen van de router
Apparaat bescherming
Instellingen van de router
ExpressVPN firmware updates

Flashen van de router

Nadat ik mijn router heb geflasht met de ExpressVPN firmware, kan ik mijn router nog steeds gebruiken als NAS?

Nadat u uw router hebt geflasht met ExpressVPN firmware, kunt u nog steeds uw USB-drive delen via het netwerk van uw router en het gebruiken als een NAS apparaat.

U kunt deze handleiding raadplegen over het delen van uw USB drive over het netwerk van uw router.

Zal het flashen van mijn router met de ExpressVPN firmware alle apps uitschakelen die werkten voor het flashen?

Ja. Het flashen van de router schakelt alle apps uit die voor het flashen beschikbaar waren. U kunt echter uw router resetten naar de originele firmware.

Terug naar boven

Apparaat bescherming

Is er een limiet aan het aantal apparaten dat op de router kan worden aangesloten??

Nee. U kunt zoveel apparaten aansluiten als u wilt op de router. Zolang de ExpressVPN app is geïnstalleerd en ingesteld op uw router, zal elk aangesloten apparaat worden beschermd door de VPN.

Kan ik kiezen welke aangesloten apparaten worden beschermd door de VPN?

Standaard zullen alle apparaten die verbonden zijn met uw router ook verbonden zijn met de VPN. U kunt er ook voor kiezen apparaten uit te sluiten van VPN gebruik:

1. Log in op expressvpnrouter.com.
  2. Klik op Devices. Stel Each device uses in op Per device setting.
  3. Klik op de naam van een apparaat dat hieronder wordt weergegeven en selecteer vervolgens No VPN.

Terug naar boven

Instellingen van de router

Hoe krijg ik toegang tot de instellingen van mijn router?

Om de instellingen van uw router te openen, gaat u naar expressvpnrouter.com of typt u de standaard gateway van uw router in de adresbalk van uw browser.

U kunt deze handleiding raadplegen over het vinden van de standaard gateway van uw router.

Terug naar boven

ExpressVPN firmware updates

Hoe update ik de ExpressVPN firmware?

U kunt de meest recente firmware downloaden op www.expressvpn.com/latest. Klik op Router en selecteer vervolgens uw routermodel.