Wanneer u de ExpressVPN Keys-browserextensie installeert, zijn er bepaalde toestemmingen nodig om het correct te laten werken. Lees hier wat deze rechten zijn en waar ze voor dienen.

ToestemmingenGebruik
AlarmsWordt gebruikt om regelmatig de laatste gegevens van de wachtwoordbeheerder te synchroniseren.
IdleWordt gebruikt om de wachtwoordkluis na een bepaalde tijd te vergrendelen als Chrome niet wordt gebruikt.
NativeMessagingWordt gebruikt om veilig te communiceren met de ExpressVPN desktop-app om de gebruiker te authenticeren.
PrivacyWordt gebruikt om de standaard wachtwoordmanager in te stellen en te weten of ExpressVPN Keys de standaard is.
StorageWordt gebruikt om configuratie-instellingen voor de wachtwoordmanager op te slaan.
WebNavigationWordt gebruikt om beveiligde functie voor automatisch invullen in iFrames in te schakelen.
WebRequestWordt gebruikt om HTTP Basic Auth-ondersteuning in te schakelen.
WebRequestBlockingWordt gebruikt om HTTP Basic Auth-ondersteuning in te schakelen.
TabsWordt gebruikt om veilig met het tabblad te communiceren, zodat de gebruiker inloggegevens kan selecteren om automatisch in te vullen in het huidige tabblad, en om de URL van het tabblad te verkrijgen.
UnlimitedStorageWordt gebruikt om de hoeveelheid opslagruimte die de extensie kan gebruiken te vergroten. We slaan er extensie-instellingen en statusinformatie op. Deze opslag is alleen toegankelijk voor de extensie zelf. Geen enkele website of andere extensie kan het zien.
NotificationsWordt gebruikt om gebruikers te laten weten dat ExpressVPN Keys is bijgewerkt, en om u op de hoogte te brengen van andere updates.
ClipboardWriteWordt gebruikt om gebruikers gegevens uit ExpressVPN Keys te laten kopiëren en om het klembord na een bepaalde tijd te wissen om uw privacy te beschermen.
Host PermissionWordt gebruikt om de functie voor automatisch invullen in te schakelen, door alle websites te raadplegen om de scripts voor automatisch invullen in de pagina te injecteren.

ExpressVPN controleert of verzamelt geen gegevens over uw online activiteiten of verbindingen. Voor meer informatie over onze inzet voor uw privacy, zie het Privacybeleid van ExpressVPN.