Kun asennat ExpressVPN Keys -selainlaajennuksen, tiettyjen lupien tulee olla sallittuina, jotta laajennus toimii suunnitellusti. Lue, mitä luvat ovat ja mihin kutakin käytetään.

LupaKäyttötarkoitus
HälytyksetKäytetään salasanaohjelman tietojen säännölliseen päivittämiseen.
Toimeton tilaKäytetään lukitsemaan salasanaholvi, kun Chromea ei ole käytetty tietyn pituiseen aikaan.
NativeMessagingKäytetään käyttäjän turvalliseen todentamiseen ExpressVPN:n tietokonesovelluksessa.
YksityisyysKäytetään oletussalasanaohjelman asettamiseen ja ExpressVPN Keysin oletusaseman selvittämiseen.
TallennustilaKäytetään tallentamaan salasanaohjelman asetukset.
WebNavigationKäytetään automaattisen täydennyksen turvallisen toiminnan aktivoimiseen iFramesissa.
WebRequestKäytetään HTTP:n perustodennuksen aktivoimiseen.
WebRequestBlockingKäytetään HTTP:n perustodennuksen aktivoimiseen.
VälilehdetKäytetään kirjautumistietojen turvalliseen valitsemiseen tietyssä välilehdessä ja välilehden URL-osoitteen saamiseen.
UnlimitedStorageKäytetään laajennuksen tallennustilan kasvattamiseen. Tallennamme laajennuksen asetukset sekä laajennuksen tilan tiedot.  Tallennustilaan pääsee käsiksi vain laajennuksen sisällä. Mikään verkkosivusto tai muu laajennus ei voi nähdä sitä.
IlmoituksetKäytetään ilmoittamaan käyttäjille ExpressVPN Keysille tehdyistä päivityksistä sekä muista päivityksistä.
ClipboardWriteKäytetään mahdollistamaan tietojen kopiointi ExpressVPN Keysistä muille alustoille sekä tyhjentämään leikepöytä tietyn ajan jälkeen yksityisyyden suojaamiseksi.
Järjestelmänvalvojan lupaKäytetään mahdollistamaan automaattinen täydennys hyödyntämällä automaattisen täydennyksen koodia kaikilla verkkosivustoilla.

ExpressVPN ei valvo tai kerää tietoja verkkotoiminnastasi tai yhteyksistäsi. Jos haluat lukea lisää panoksestamme yksityisyyden puolesta, katso ExpressVPN:n yksityisyyskäytäntö.