Når du installerer browserudvidelsen for ExpressVPN Keys, kræver den visse tilladelser for at fungere som tilsigtet. Find ud af, hvad disse tilladelser er, og hvad hver af dem bruges til.

TilladelseFormål
AlarmerBruges til at synkronisere de seneste adgangskodeadministratordata regelmæssigt.
InaktivitetBruges til at låse adgangskodeboksen efter en periode, hvis Chrome ikke bruges.
NativeMessagingBruges til sikkert at kommunikere med ExpressVPN-computerappen for at godkende brugeren.
PrivatlivsindstillingerBruges til at indstille den primære adgangskodeadministrator og se, om ExpressVPN Keys er den primære adgangskodeadministrator.
LagerpladsBruges til at gemme konfigurationsindstillinger for adgangskodeadministratoren.
WebNavigationBruges til at aktivere den sikre funktion til automatisk udfyldning i iFrames.
WebRequestBruges til at aktivere HTTP Basic Auth-understøttelse.
WebRequestBlockingBruges til at aktivere HTTP Basic Auth-understøttelse.
FanerBruges til at kommunikere sikkert med fanen for at give brugeren mulighed for at vælge et login til automatisk udfyldning på den aktuelle fane, og for at se fanewebadressen.
UnlimitedStorageBruges til at øge mængden af lagerplads, som udvidelsen kan bruge. Vi gemmer udvidelsesindstillinger og statusoplysninger. Denne lagerplads kan kun tilgås af selve udvidelsen. Ingen hjemmeside eller anden udvidelse kan se oplysningerne.
NotifikationerBruges til at fortælle brugerne, at brugerens ExpressVPN Keys er blevet opdateret, og til at underrette brugeren om andre opdateringer.
ClipboardWriteBruges til at lade brugere kopiere data fra ExpressVPN Keys og til at rydde udklipsholderen efter en periode for at beskytte dit privatliv.
HosttilladelseBruges til at muliggøre funktionaliteten til automatisk udfyldning ved at tilgå alle hjemmesider for at injicere scripts til automatisk udfyldning på siden.

ExpressVPN sporer eller indsamler ikke data om din onlineaktivitet eller forbindelser. Hvis du vil vide mere om vores dedikation til at beskytte dit privatliv, skal du læse ExpressVPN’s politik om beskyttelse af personlige oplysninger.