Når du installerer nettleserutvidelsen ExpressVPN Keys, krever den visse tillatelser for å fungere som designet. Finn ut hva disse tillatelsene er og hva hver av dem brukes til.

TillatelserBruk
AlarmerBrukes til å synkronisere siste passordlagringsdata med jevne mellomrom.
UvirksomBrukes til å låse passordhvelvet etter en viss tid hvis Chrome ikke brukes.
NativeMessagingBrukes til å kommunisere sikkert med ExpressVPN-skrivebordsappen for å autentisere brukeren.
PersonvernBrukes til å angi standard passordlagring og vite om ExpressVPN Keys er standard.
LagringsplassBrukes til å lagre konfigurasjonsinnstillinger for passordlagring.
WebNavigationBrukes for å aktivere sikker funksjonalitet for autofyll i iFrames.
WebRequestBrukes for å aktivere støtte for grunnleggende HTTP-autentisering.
WebRequestBlockingBrukes for å aktivere støtte for grunnleggende HTTP-autentisering.
FanerBrukes til å kommunisere sikkert med fanen for å la brukeren velge en pålogging for å autofylle i gjeldende fane, og for å få fanens URL.
UnlimitedStorageBrukes for å øke mengden lagringsplass utvidelsen kan bruke. Vi lagrer utvidelsesinnstillinger og statusinformasjon. Denne lagringen kan bare nås av selve utvidelsen. Ingen nettside eller annen utvidelse kan se den.
VarslerBrukes for å la brukere få vite at ExpressVPN Keys har blitt oppdatert, og for å varsle deg om andre oppdateringer.
ClipboardWriteBrukes til å la brukere kopiere data ut av ExpressVPN Keys og for å tømme utklippstavlen etter en periode for å beskytte personvernet ditt.
VertstillatelseBrukes til å aktivere autofyll-funksjonalitet, ved å gå inn på alle nettsteder for å injisere autofyll-skriptene på siden.

ExpressVPN hverken overvåker eller samler inn data om din nettaktivitet eller tilkoblinger. For å lære mer om vår forpliktelse til personvernet ditt, se ExpressVPNs personvernerklæring.