När du installerar ExpressVPN Keys webbläsartillägg kräver det vissa behörigheter för att fungera som avsett. Här får du reda på vad dessa behörigheter är och vad var och en av dem används till.

BehörigheterSyfte
LarmAnvänds för att regelbundet synka den senaste datan från lösenordshanteraren.
VilandeAnvänds för att låsa lösenordsvalvet efter en viss tid om Chrome inte används.
Integrerad meddelandefunktionAnvänds för att på ett säkert sätt kommunicera med ExpressVPN:s datorapp för att autentisera användaren.
IntegritetAnvänds för att ange standardlösenordshanterare och veta huruvida ExpressVPN Keys används som standard.
LagringAnvänds för att spara konfigurationsinställningar för lösenordshanteraren.
WebbnavigeringAnvänds för att möjliggöra säker autofyll i iFrames.
WebbegärandenAnvänds för grundläggande HTTP-autentisering.
Blockera webbegärandenAnvänds för grundläggande HTTP-autentisering.
FlikarAnvänds för att kommunicera säkert med fliken så att användaren kan välja en inloggning att autofylla inuti nuvarande flik och få flikens URL.
Obegränsad lagringAnvänds för att öka lagringsutrymmet tillägget kan använda. Vi lagrar tilläggsinställningar och statusinformation. Den här lagringen kan bara nås av tillägget självt. Ingen webbplats eller något annat tillägg kan se den.
AviseringarAnvänds för att informera användare om att ExpressVPN Keys har uppdaterats och om andra uppdateringar.
ClipboardWriteAnvänds för att låta användare kopiera data från ExpressVPN Keys och rensa urklipp efter en viss tid i syfte att skydda sin integritet.
VärdbehörighetAnvänds för att möjliggöra autofyll genom att komma åt alla webbplatser och injicera autofyll-skript på sidan.

ExpressVPN övervakar inte och samlar inga data om din onlineaktivitet eller dina anslutningar. För mer information om vårt arbete för din integritet, se ExpressVPN:s integritetspolicy.