stuck need help

Brug for hjælp nu?

Tal med et menneske
change account settings

Brug for hjælp nu?

Administrér min konto

Hvis du er forbundet til en VPN serverplacering og ikke kan afbryde forbindelsen på din iOS enhed, så prøv venligst de følgende trin:

1. Sørg for at din app er opdateret til version 6.5 eller nyere.
  2. Skift din VPN protokol:
    1. Åben Mulighedsmenuen (≡) øverst i venstre hjørne af din skærm
    2. Klik på VPN Indstillinger og så VPN Protokol
    3. Skift protokollen til IPsec eller IKEv2
    4. Skift protokollen tilbage til Automatisk eller enhver anden protokol
    5. Gå tilbage til hovedskærmen og opret forbindelse til en serverplacering
  3. Hvis det ovenstående ikke virker, så genstart din enhed:
    1. Tryk og hold Søvn/Vågn knappen på siden af din enhed indtil den røde bar kommer frem
    2. Træk baren til højre for at slukke din iOS enhed
    3. Efter enheden slukker, så tryk og hold Søvn/Vågn knappen igen indtil du ser Apple logoet
  4. Hvis de to ovenstående trin ikke løser problemet, så afinstaller og geninstaller venligst ExpressVPN på din enhed

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Support Teamet via Live Chat for øjeblikkelig assistance.