Deze handleiding laat u zien hoe u de Chrome extensie van ExpressVPN Keys (ExpressVPN’s wachtwoordmanager) instelt.

Om de extensie te gebruiken, moet u de ExpressVPN app geïnstalleerd hebben op uw Windows, Mac of Linux apparaat, en een ExpressVPN account hebben.

Belangrijk: De bèta extensie van de wachtwoordmanager wordt in een aantal weken uitgerold en is niet onmiddellijk voor alle gebruikers beschikbaar. Hoewel u het misschien niet meteen kunt gebruiken en u niet meteen kunt aanmelden voor een account, kunt u het vast installeren en wachten op een bericht dat het voor u beschikbaar is.

Spring naar…

Een ExpressVPN keys account maken
ExpressVPN Keys instellen op nog een apparaat
Hoe gebruikt u ExpressVPN Keys
Een bug melden

Een ExpressVPN Keys account maken

1. Installeer de bèta versie van de ExpressVPN Keys Chrome extensie.
  2. U wordt mogelijk gevraagd de nieuwste versie van ExpressVPN te installeren en activeren op uw Windows, Mac of Linux apparaat. Volg de instructies.
  3. Volg de installatie instructies om een ExpressVPN Keys account te maken:
    1. Stel een primair wachtwoord in.
    2. Bewaar de herstelcode op een veilige plaats. U hebt die nodig om weer toegang te krijgen tot uw wachtwoordmanager als u uw primaire wachtwoord kwijt bent.
    3. Voer, als daarom wordt gevraagd, de zescijferige verificatiecode in die naar uw e-mail is gestuurd.
    4. U wordt gevraagd om uw logincodes die in andere wachtwoordbeheer apps of websites zijn opgeslagen, te importeren. Als u ervoor kiest deze stap over te slaan, kunt u doorgaan met het handmatig toevoegen van uw eerste inloggegevens.

Wanneer u zich aanmeldt bij een app of website, vraagt de wachtwoordmanager u om uw inloggegevens op te slaan.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

ExpressVPN Keys instellen op nog een apparaat

Belangrijk: ExpressVPN Keys is momenteel beschikbaar als bèta voor Windows, Mac en Linux via een Chrome browserextensie en in de ExpressVPN app voor iOS en Android

Als u uw ExpressVPN Keys account al hebt ingesteld, en het ook op een ander apparaat wilt gebruiken:

1. Installeer ExpressVPN Keys op nog een apparaat:
  2. Volg de instructies om de wachtwoordmanager te activeren.
  3. Voer als dat gevraagd wordt de zescijferige verificatiecode in die u in de mail hebt ontvangen.
  4. Ontgrendel de wachtwoordmanager.

Uw inloggegevens worden automatisch gesynchroniseerd tussen al uw apparaten.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

Hoe gebruikt u ExpressVPN Keys

Om erachter te komen hoe u ExpressVPN Keys gebruikt, raadpleegt u de bijbehorende instructies:

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

Een bug melden

Als u iets raars tegenkomt bij het gebruik van de bèta versie van de browserextensie:

1. Klik op de extensie van de ExpressVPN Keys Chrome extensie.
  2. Klik op het tabblad HULP.
  3. Klik op Een probleem rapporteren.