get started expressvpn

What can a VPN do?

Show Me
get started expressvpn

5 ways to use your VPN

See Them Now

ExpressVPN’s Smart Location functie kiest automatisch de beste VPN locatie voor u. Het Smart Location algoritme rangschikt VPN locaties op basis van anonieme metrieken zoals downloadsnelheid, vertraging en afstand.

Opmerking: het is niet mogelijk om Smart Location “uit te schakelen”. Om met een ander land verbinding te maken volgt u deze stappen.

Spring naar …

Wie zou Smart Location moeten gebruiken?
Hoe u verbinding maakt met Smart Location
Met een andere serverlocatie verbinding maken

Wie zou Smart Location moeten gebruiken?

Als het belangrijk voor u is om snel verbinding te maken en met de beste snelheden te surfen, dan zal Smart Location een locatie voor u aanraden.

Als het niet uitmaakt met welke server u verbinding maakt, dan kunt u overwegen Smart Location automatisch te gebruiken.

Hulp nodig? Neem voor directe ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

Hoe u verbinding maakt met Smart Location

Om verbinding te maken middels Smart Location of de Windows, Mac, Android of iOS apps klikt u eenvoudigweg op de VPN AAN knop.

Klik om verbinding te maken met ExpressVPN op Mac.

Om verbinding te maken met Smart Location op de Linux app voert u het volgende in: expressvpn connect smart

smart-connect

Op de ExpressVPN app voor routers bent u automatisch verbonden met Smart Location.

De ExpressVPN router app is verbonden.

Hulp nodig? Neem voor directe ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

Met een andere serverlocatie verbinden

Hulp nodig bij het kiezen van een locatie? Raadpleeg de ultieme gids voor het kiezen van een VPN serverlocatie.

Als u met andere locaties verbinding wilt maken, dan kunt u ook een lijst openen met aanbevolen locaties.

• Op de Windows, Mac, Android, of iOS apps: Selecteer KIES LOCATIE > Aanbevolen tabblad > dubbelklik op een locatie van uw keuze. U kunt ook alle locaties bekijken of naar een bepaalde locatie zoeken om verbinding mee te maken.
  • Op de Linux app: voer expressvpn list in en kies een van de locaties gemarkeerd met een “Y” voor aanbevolen. Voer hierna expressvpn connect [location name] in om verbinding te maken met een aanbevolen locatie. U kunt ook deze command gebruiken om verbinding te maken met een locatie van uw keuze.
  • Voor de ExpressVPN app voor routers: Ga naar het router app administratiepaneel, selecteer een locatie op het algemene VPN tabblad om hiermee verbinding te maken. U kunt ook Alle Locaties selecteren of naar een bepaalde locatie zoeken om verbinding mee te maken.

Als u eerder verbinding hebt gemaakt met een andere serverlocatie, dan kunt u teruggaan naar Smart Location door de locatie weergegeven als Smart Location te selecteren.

Klik op Smart Location.

Hulp nodig? Neem voor directe ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.