Het is mogelijk dat een VPN uw internetverbinding vertraagt, maar het verschil is vaak onmerkbaar. Het is zelfs mogelijk dat een VPN uw verbindingssnelheid vrijgeeft als uw internetprovider bepaalde soorten verkeer afknijpt.

U kunt testen of een VPN uw verbinding beïnvloedt door gebruik te maken van een van de vele apps en programma’s die beschikbaar zijn om de internetsnelheid te testen. U kunt ook hier klikken voor meer informatie over hoe VPN-snelheidstests werken.

ExpressVPN gebruikt een premium netwerk met bandbreedte van Tier-1 providers om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke snelheden krijgt terwijl u ExpressVPN gebruikt.

Lees meer over hoe een VPN het afknijpen van internetproviders kan tegengaan.

Neem nu ExpressVPN