Alla VPN kan sakta ned din internetanslutning, men skillnaden är ofta inte märkbar. Det finns till och med en chans att ett VPN ger dig snabbare anslutning ifall din internetleverantör stryper viss trafik.

Du kan testa huruvida ett VPN påverkar din anslutning genom att använda en av de många appar och program som finns för att testa internethastighet. Du kan också klicka här för att få veta mer om hur VPN-hastighetstestning funkar.

ExpressVPN kör ett premiumnätverk som använder bandbredd från Tier 1-leverantörer för att ge dig bästa möjliga hastigheter.

Läs mer om hur ett VPN kan användas för att kringgå hastighetsstrypning.

Skaffa ExpressVPN