Alle VPN’er kan reducere hastigheden på din internetforbindelse, men forskellen er ofte ikke mærkbar. Faktisk er det muligt for en VPN at gøre din forbindelseshastighed hurtigere, hvis din internetudbyder begrænser visse typer trafik.

Du kan teste, om en VPN påvirker din forbindelse med forskellige apps og programmer, der er gør det muligt at teste internethastigheden. Du kan også klikke her for at få mere at vide om, hvordan test af VPN-hastigheder fungerer.

ExpressVPN driver et netværk i høj kvalitet med båndbredde fra de bedste udbydere for at sikre, at du får de bedst mulige hastigheder, når du bruger ExpressVPN.

Få mere at vide om, hvordan en VPN kan omgå begrænsninger fra din internetudbyder.