Mikä tahansa VPN voi hidastaa internet-yhteyttä, mutta usein eroa nopeuksissa ei edes huomaa. VPN voi myös parantaa yhteysnopeuksia ohittamalla mahdolliset internet-palveluntarjoajan rajoitukset verkkoliikenteessä.

Voit testata VPN:n vaikutusta yhteysnopeuksiisi tekemällä yhteysnopeustestin siihen tarkoitetulla sovelluksella tai ohjelmalla. Voit myös lukea lisää VPN-nopeustesteistä klikkaamalla tästä.

ExpressVPN ylläpitää huippunopeaa palvelinverkostoa hyödyntäen kaistanleveyttä parhailta palveluntarjoajilta, jotta saat parhaat mahdolliset yhteysnopeudet käyttäessäsi ExpressVPN:ää.

Lue lisää, kuinka VPN ohittaa internet-palveluntarjoajan rajoitukset.

Hanki ExpressVPN jo tänään