De Smart Location functie van ExpressVPN kiest automatisch de VPN-serverlocatie voor u die de meest optimale ervaring biedt op basis van meetgegevens zoals downloadsnelheid, latentie en afstand.

NB: Als u niet wilt verbinden met Smart Location, kunt u verbinden met een van onze VPN-servers in 105 landen

Spring naar …

Wanneer moet u Smart Location gebruiken?
Hoe verbindt u met Smart Location
Verbinden met een andere VPN-serverlocatie

Wanneer moet u Smart Location gebruiken?

U wordt aanbevolen Smart Location te gebruiken als u:

• een veilige, privé internetverbinding wilt;
  • hogere snelheden wilt; (U kunt ook hogere snelheden krijgen door met een VPN locatie te verbinden het dichtst bij uw fysieke locatie)
  • geen voorkeur voor een locatie hebt.

Als u niet wilt verbinden met Smart Location, kunt u verbinden met een van onze VPN-servers in 105 landen.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de helpdesk van ExpressVPN.

Terug naar boven

Hoe verbindt u met Smart Location

Raadpleeg het gedeelte hieronder dat gaat over uw apparaat.

Windows, Mac, Android en iOS

Smart Location wordt automatisch voorgesteld de eerste keer dat u verbindt met ExpressVPN. Selecteer Aan knop. om te verbinden.

Om te verbinden, klik op de Aan knop.

Linux

Om te verbinden met Smart Location, voer het volgende in:

expressvpn connect smart

Voer “expressvpn connect smart” in om te verbinden met de Smart Location op Linux.

Routers

Smart Location wordt automatisch voorgesteld de eerste keer dat u verbindt met ExpressVPN.

Zodra u “Verbonden” ziet, zijn uw apparaten beveiligd door een VPN.

Als u weer met Smart Location wilt verbinden na het verbinden met andere VPN-locaties:

1. Log in op uw router met ExpressVPN.
  2. Selecteer Meer pictogram. op de apparaatgroep waar u voor van locatie wilt wisselen.
  3. Selecteer de locatie onder Smart Location.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de helpdesk van ExpressVPN.

Terug naar boven

Verbinden met een andere VPN-serverlocatie

Als u niet wilt verbinden met Smart Location, kunt u verbinden met een van onze VPN-servers in 105 landen.

Verbind met een andere serverlocatie voor de…

Kom erachter hoe u de voor u juiste VPN-serverlocatie kiest.