ExpressVPN:n tilaaminen on nyt mahdollista Google Play Kaupan kautta.

Siirry osioon…

Yleistä tietoa Play Kaupan tilauksista
Tilaustyypin vaihtaminen
Laskutustietojen tai maksutavan muuttaminen
Maksuongelmien ratkaiseminen
Play Kauppa -tilauksen uusiminen perumisen jälkeen
30 päivän rahat takaisin -takuu (maksupalautukset)
Ilmaisen kokeilun tai tilauksen peruminen

Yleistä tietoa Play Kaupan tilauksista

ExpressVPN-verkkosivuston lisäksi tilaaminen on nyt mahdollista myös Google Play Kaupan kautta. Jos olet uusi ExpressVPN-käyttäjä, voit ostaa tilauksen ExpressVPN-sovelluksessa hyödyntämällä seitsemän päivän ilmaisen kokeilun:

1. Avaa ExpressVPN-sovellus Android-laitteellasi.
  2. Napauta Aloita 7 päivän ilmainen kokeilu.
  3. Syötä sähköpostiosoitteesi.
  4. Napauta Aloita ilmainen kokeilu.
  5. Valitse haluamasi tilaustyyppi. Napauta Aloita ilmainen kokeilu.
  6. Viimeistele tilaus Google Playssa napauttamalla Tilaa.
  7. Suorita loput sovelluksen käyttöönottovaiheet.

Tilauksesi alkaa seitsemän päivän ilmaisen kokeilun päätyttyä. Tilauksesi alkaessa sinua laskuttaa Google Play, ei ExpressVPN. Laskutus tapahtuu valitsemasi tilaustyypin mukaisesti joko yhden, kuuden tai 12 kuukauden välein. Laskutus jatkuu, kunnes tilaus perutaan viimeistään 24 tuntia ennen meneillä olevan laskutusjakson päättymistä.

Ilmaisen kokeilun ja maksullisen tilauksen ehdot

Huomioithan seuraavat asiat, kun hankit ilmaisen kokeilun tai maksullisen tilauksen Google Play Kaupan kautta:

Huomaa: Voit hyödyntää ilmaisen kokeilun vain kerran. Ilmainen kokeilu tarjotaan Google Play Kaupan kautta ladatussa sovelluksessa hyväksymäämme maksutapaa käytettäessä.

Jos et halua jatkaa ExpressVPN:n käyttöä ilmaisen kokeilujakson jälkeen, peru tilauksesi vähintään 24 tuntia ennen kokeilujakson päättymistä.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua pikimmiten.

Takaisin ylös

Tilaustyypin vaihtaminen

Voit vaihtaa tilaustyyppiäsi milloin tahansa ExpressVPN:n Android-sovelluksessa tilauksen ollessa voimassa. (Tilaustyyppiä ei voi vaihtaa Play Kaupassa.)

Voit esimerkiksi vaihtaa kuukausittaisen veloituksen 12 kuukauden välein veloitettavaksi tilaukseksi. Jos haluat vaihtaa tilaustyyppiäsi, seuraa näitä ohjeita:

1. Napauta ExpressVPN-sovelluksessa Valinnat-otsaketta.
  2. Napauta Tili.
  3. Napauta Tilauksen hallinta.
  4. Valitse tilaustyyppi, johon haluat vaihtaa.
  5. Napauta Tilauksen päivittäminen.
  6. Tee tilaus.

Uusi tilaustyyppisi tulee voimaan meneillä olevan laskutusjakson päätyttyä. Lisätietoja saat tarkastamalla tilauksesi voimassaoloajan Play Kaupassa.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua pikimmiten.

Takaisin ylös

Laskutustietojen tai maksutavan muuttaminen

Jos haluat vaihtaa maksutapaasi Play Kaupassa, katso, miten lisäät, poistat ja muokkaat maksutapaa.

Jos haluat, että Google Playn sijaan sinua laskuttaa ExpressVPN, seuraa näitä ohjeita:

1. Peru tilauksesi Play Kauppa -sovelluksessa viimeistään 24 tuntia ennen meneillä olevan laskutusjakson päättymistä.
  2. Kun nykyinen tilauksesi on päättynyt, kirjaudu sisään ExpressVPN-tilillesi.
  3. Valitse Tee uusi tilaus.
  4. Valitse haluamasi tilaustyyppi ja maksutapa.
  5. Valitse Tilaa nyt.

Meneillä olevan laskutusjakson päätyttyä sinua laskuttaa ExpressVPN.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua pikimmiten.

Takaisin ylös

Maksuongelmien ratkaiseminen

ExpressVPN:llä ei ole pääsyä Google Play Kaupan kautta tehtyjen tilausten maksutietoihin. Katso, miten korjaat Google Playn maksuongelmat.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua pikimmiten.

Takaisin ylös

Play Kauppa -tilauksen uusiminen perumisen jälkeen

Tilauksen uusiminen ilmaisen kokeilun perumisen jälkeen

Ilmainen kokeilu kestää seitsemän päivää. Jos peruit ilmaisen kokeilun ennen sen päättymistä ja haluat uusia tilauksesi, seuraa näitä ohjeita:

1. Napauta ExpressVPN-sovelluksessa Valinnat-otsaketta.
  2. Napauta Tili.
  3. Napauta Uusi tilaus nyt.
  4. Sinut ohjataan Play Kaupan tilausnäkymään.
  5. Napauta ExpressVPN:n kohdalta Tilaa uudelleen.
  6. Vahvista tilauksen ehdot.
  7. Jatka ExpressVPN:n käyttöä.

Tilauksen uusiminen tilin ollessa vielä voimassa

Jos peruit tilauksesi (Google Play Kaupassa), voit jatkaa ExpressVPN:n käyttöä laskutusjakson päättymiseen asti. Voit myös uusia ExpressVPN-tilauksesi milloin tahansa seuraamalla näitä ohjeita:

1. Napauta ExpressVPN-sovelluksessa Valinnat-otsaketta.
  2. Napauta Tili.
  3. Napauta Uusi tilaus nyt.
  4. Sinut ohjataan Play Kaupan tilausnäkymään.
  5. Napauta ExpressVPN:n kohdalta Tilaa uudelleen.
  6. Vahvista tilauksen ehdot.
  7. Jatka ExpressVPN:n käyttöä.

Tilauksen uusiminen tilauksen päätyttyä

Voit uusia tilauksen:

• ExpressVPN:n verkkosivuilla: sinua laskuttaa ExpressVPN.
  • ExpressVPN:n Android-sovelluksessa: sinua laskuttaa Google Play.

Jos haluat uusia tilauksen ExpressVPN:n verkkosivuilla, seuraa näitä ohjeita:

1. Kirjaudu sisään ExpressVPN-tilillesi.
  2. Valitse Tee uusi tilaus.
  3. Valitse tilaustyyppi ja maksutapa.
  4. Valitse Tilaa nyt.
  5. Jatka ExpressVPN:n käyttöä.

Jos haluat uusia tilauksen ExpressVPN-sovelluksessa, seuraa näitä ohjeita:

1. Avaa ExpressVPN-sovellus Android-laitteellasi.
  2. Valitse haluamasi tilaustyyppi.
  3. Napauta Uusi tilaus.
  4. Vahvista valitsemasi tilaustyyppi Play Kaupassa.
  5. Jatka ExpressVPN:n käyttöä.

Tilauksesi aktivoituu ExpressVPN-sovelluksessa piakkoin.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua pikimmiten.

Takaisin ylös

30 päivän rahat takaisin -takuu (maksupalautukset)

Google Play Kaupan kautta ostetut tilaukset on suojattu ExpressVPN:n 30 päivän rahat takaisin -takuulla. Jos et ole tyytyväinen ExpressVPN:ään, voit perua tilauksesi 30 päivän kuluessa tilauksen aloittamisesta ja saada rahasi takaisin. Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi hyvityksen.

Kun pyyntösi on käsitelty, tilauksesi siirtyy ”Hyvitetty”-tilaan Google Play Kaupassa, etkä voi enää käyttää ExpressVPN-sovellusta.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

Ilmaisen kokeilun tai tilauksen peruminen

Jos et ole tyytyväinen ExpressVPN:ään, voit perua ilmaisen kokeilusi tai tilauksesi Google Play Kaupassa 24 tuntia ennen ilmaisen kokeilun päättymistä tai seuraavan laskutusjakson alkua. Muussa tapauksessa tiliäsi veloitetaan kuukauden, kuuden kuukauden tai 12 kuukauden välein valitsemastasi tilaustyypistä riippuen.

Jos haluat perua ilmaisen kokeilusi tai tilauksesi, seuraa näitä ohjeita:

1. Avaa Play Kauppa -sovellus laitteellasi. (Varmista, että olet kirjautuneena Google-tilille, jolla hankit ilmaisen kokeilun tai tilauksen.)
  2. Napauta profiilikuvakettasi oikeassa yläreunassa.
  3. Napauta Maksut ja tilaukset > Tilaukset.
  4. Valitse ExpressVPN.
  5. Napauta Peruuta tilaus.

Ilmainen kokeilusi tai tilauksesi päättyy seitsemännen ilmaispäivän tai meneillä olevan laskutusjakson päätyttyä.

Tärkeää: Jos olet tehnyt tilauksen ExpressVPN:n verkkosivujen kautta, peru tilauksesi tämän oppaan avulla.