ExpressVPN:n Android-sovelluksen näytöllä näkyy joitain tietoja, kun sovelluksesta otetaan näyttökuvia sekä Androidin sovellusten moniajonäkymässä. Esimerkki: todellinen IP-osoitteesi näkyy VPN-välilehdellä, kun VPN-yhteys ei ole päällä, ja joitain kirjautumistietoja näkyy Keys-välilehdellä, kun ExpressVPN Keysin lukitus on auki.

Voit suojata yksityisyyttäsi entistä paremmin, jos poistat manuaalisesti käytöstä näyttökuvien ottamisen sovelluksesta. Kun teet näin:

• estät näyttökuvien ottamisen ExpressVPN:n Android-sovelluksesta
  • estät ExpressVPN:n Android-sovelluksen sisältöä näkymästä sovellusten moniajossa
  • estät sovelluksia, joilla on eritysoikeudet, näkemästä tiettyjä sovelluksen näytön tietoja ExpressVPN-sovellusta käyttäessäsi.

Seuraa näitä vaiheita ottaaksesi tämän ominaisuuden käyttöön:

1. Avaa ExpressVPN:n Android-sovellus ja napauta Valinnat-osiota.
  2. Napauta Asetukset.
  3. Kohdassa Muut asetukset, napauta Näyttökuvat sovelluksesta.
  4. Poista valinta kohdasta Salli näyttökuvien ottaminen sovelluksessa.
  5. Käynnä sovellus vaadittaessa uudelleen.