Denne veiledningen vil vise deg hvordan du laster ned, konfigurerer og bruker ExpressVPNs Android-app.

ExpressVPN-appen for Android er kompatibel med Android 14, 13, 12, 11, 10, Pie (9), Oreo (8.x), Nougat (7.x), Marshmallow (6.x) og Lollipop (5.x).

Ikke kunde enda? Les mer om VPN for Android.

Hopp til seksjon

Logg inn på kontoen din
Last ned VPN-appen
Konfigurer VPN-appen
Koble til en VPN-serverlokasjon
Koble fra en VPN-serverlokasjon
Velge en annen serverlokasjon
Legge til snarveier i ExpressVPN-appen
Bytte til en annen VPN-protokoll
Blokkere annonser, sporere og ondsinnede nettsteder
Bruke delt tunnelering
Få tilgang til støtteartikler i appen
Legge til ExpressVPNs appmodul
Sett opp ExpressVPN på andre enheter
Se beskyttelsessammendrag
Avinstallere appen

Logg inn på kontoen din

Gå til ExpressVPNs oppsettsside på Android-enheten din. Skriv inn dine påloggingsdetaljer for ExpressVPN hvis du blir bedt om det, og trykk Logg inn. Skriv inn ditt brukernavn og passord for ExpressVPN, deretter trykk «Logg inn».

Skriv inn verifiseringskoden som ble sendt til e-posten din.

Du vil bli dirigert til nedlastingssiden.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtteteam for umiddelbar hjelp.

Tilbake til toppen

Last ned VPN-appen

Det er to metoder for å laste ned appen, avhengig av om du har tilgang til Google Play Butikk.

Hvis du har tilgang til Google Play Butikk, trykk på Få den på Google Play.

Under «ExpressVPN for Android», trykk «Få den på Google Play».

I Google Play Butikk, trykk på Installer. Deretter trykk Åpne.

Hvis du ikke har tilgang til Google Play, trykk på Last ned APK for å laste ned APK-en direkte til Android-enheten din.

Merk: ExpressVPN anbefaler ikke å laste ned APK-en vår fra tredjepartskilder. Les mer om nedlasting av APK-er.

Under «ExpressVPN for Android», trykk «Last ned APK».

Som standard vil ikke enheten din laste ned apper fra ukjente kilder. Trykk på Innstillinger, deretter slå på Tillat fra denne siden.

Etter at APK-en er lastet ned til enheten din, trykk ÅPNE. Deretter trykk Installer.

Trykk «Installer».

Trykk ÅPNE for å starte appen.

Trykk «Åpne» for å starte ExpressVPN-appen.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtteteam for umiddelbar hjelp.

Tilbake til toppen

Konfigurer VPN-appen

Åpne appen, deretter trykk på Logg inn.
Trykk «Logg inn»

Skriv inn e-postadressen og passordet ditt, og trykk på Logg inn.

Skriv inn ditt brukernavn og passord for ExpressVPN, og trykk «Logg inn»

Du vil bli spurt om du ønsker å dele anonym diagnostikk med ExpressVPN. Velg preferansen din for å gå videre.

Velg om du ønsker å bidra til å forbedre ExpressVPN.

Du vil bli invitert til å konfigurere VPN-et ditt og godta tilkoblingsforespørsler fra ExpressVPN. Trykk OK og OK for å gå videre.

Trykk «OK» for å godkjenne tilkoblingsforespørselen.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtteteam for umiddelbar hjelp.

Tilbake til toppen

Koble til en VPN-serverlokasjon

For å koble til en VPN-serverlokasjon, trykk på På-knapp.. Som standard vil ExpressVPN foreslå den lokasjonen som gir den optimale opplevelsen for deg, kalt Smartlokasjon.

Trykk På-knappen for å koble til.

Så snart du ser Tilkoblet-meldingen på appskjermen, kan du begynne å surfe med frihet og sikkerhet.

Du er koblet til ExpressVPN.

Merk: Med et enkelt ExpressVPN-abonnement kan du koble til VPN på opptil åtte forskjellige enheter samtidig, uavhengig av plattform. Hvis du prøver å koble til mer enn åtte enheter samtidig, vil du se denne skjermen:

Du er koblet til ExpressVPN.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtteteam for umiddelbar hjelp.

Tilbake til toppen

Koble fra en VPN-serverlokasjon

For å koble fra VPN-serverlokasjonen, trykk på På-knapp..

Trykk På-knappen for å koble fra.

Du er frakoblet når skjermen viser «Ikke tilkoblet».

Du er ikke koblet til ExpressVPN.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtteteam for umiddelbar hjelp.

Tilbake til toppen

Velge en annen VPN-serverlokasjon

For å koble til en annen serverlokasjon, trykk Mer-ikon. for vise flere VPN-lokasjoner.

Trykk på lokasjonsvelgeren.

Merk: Den første gangen du prøver å bytte lokasjoner mens du er koblet til VPN-et, vil du få en advarsel som sier at internettrafikken din kan være usikker under gjentilkobling. Trykk Fortsett for å gå videre.

Som standard viser listen over VPN-lokasjoner to faner: ANBEFALTE og ALLE LOKASJONER.

ANBEFALTE-fanen viser deg ExpressVPNs beste valg for deg å koble til.

Fanen «Anbefalte» viser deg ExpressVPNs toppvalg for deg.

ALLE LOKASJONER-fanen lister opp VPN-serverlokasjoner etter region. Du kan vise og skjule listen ved å trykke Pil opp-ikon. og Pil ned-ikon..

Fanen «Alle lokasjoner» viser en liste over VPN-serverlokasjoner etter region.

For å legge en lokasjon til listen din over favorittlokasjoner, sveip den til høyre.

Sveip en lokasjon til høyre for å legge den til i dine favoritter.

Du kan få tilgang til favorittlokasjonene dine ved å trykke på FAVORITTER-fanen.

Du kan se alle dine favorittlokasjoner under fanen «Favoritter»

For å fjerne en lokasjon fra listen din over favoritter, sveip den til høyre igjen.

Sveip en lokasjon til høyre igjen for å fjerne den fra dine favoritter.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtteteam for umiddelbar hjelp.

Tilbake til toppen

Legge til snarveier i ExpressVPN-appen

Snarveier-funksjonen vises på ExpressVPNs startskjerm etter at du har koblet til VPN-et. Den vil ikke vises første gang du kobler til, men vil vises fra andre gang og videre.

Snarveier lar deg raskt og enkelt starte apper og nettsteder direkte fra ExpressVPN-appen når som helst når du er tilkoblet. Hvis du regelmessig besøker en håndfull favorittsider etter å ha koblet til VPN, trenger du ikke å bytte frem og tilbake fra enhetens startskjerm eller nettleser for å finne den hver gang om du legger den til som en snarvei.

Du er ikke koblet til ExpressVPN.

For å åpne en app eller et nettsted, trykk på ikonet.

Hvis du har valgt færre enn fem snarveier, kan du legge til en ved å trykke Legg til-ikon..

For å legge til eller fjerne snarveier, trykk Valg.

Trykk «Valg».

Trykk Innstillinger > App- og nettstedsnarveier.

Trykk «App- og nettstedsnarveier»

Under Inkluder kan du legge til opptil fem snarveier.

Du kan legge til eller fjerne en snarvei.

Trykk Legg til-ikon. for å legge til en snarvei i listen. Trykk Fjern-ikon. for å fjerne en snarvei. Trykk og hold Omorganiser for å omorganisere en snarvei, og dra den til ønsket posisjon.