Denne vejledning viser dig, hvordan du manuelt konfigurerer en VPN-forbindelse på din Android-enhed ved hjælp af L2TP-/IPsec-protokollen.

Det er ikke sikkert, at alle ExpressVPN-placeringer er tilgængelige for manuelt konfigurerede forbindelser. Brug appopsætningen for at få den komplette liste over VPN-placeringer.

Vigtigt: L2TP/IPsec giver svage sikkerhedsfordele og bør kun bruges til anonymisering eller til at ændre placeringer. Hvis du befinder dig i et land med meget internetcensur, anbefales du at bruge ExpressVPN-appen for en mere stabil VPN-forbindelse.
Bruger du Android 5.0 eller nyere? Følg denne opsætningsvejledning for at bruge ExpressVPN-appen til Android .

Gå til…

1. Find dine ExpressVPN-kontooplysninger
2. Konfigurér VPN-konfigurationen
Afinstallér VPN-konfigurationen

1. Find dine ExpressVPN-kontooplysninger

På din Android-enhed skal du gå til ExpressVPN’s opsætningsside. Hvis du bliver bedt om det, skal du angive dine ExpressVPN-loginoplysninger og trykke på Log ind.

Tryk "Log ind".

Angiv den bekræftelseskode, der bliver sendt til din e-mail.

Vælg L2TP/IPsec.

Vælg "L2TP/IPsec".

Dette vil vise dig dit brugernavn, din adgangskode og en liste over serveradresser fra hele verden.

Dette vil vise dig dit brugernavn, din adgangskode og en liste over serveradresser over hele verden.

Hold dette browservindue åbent. Du får brug for disse oplysninger til opsætningen senere.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

2. Konfigurér VPN-konfigurationen

Bemærk: Forskellige Android-enheder har forskellige brugergrænseflader, afhængigt af producenten. Hvis din enhedsgrænseflade ser markant anderledes ud end den, der vises i vores trin nedenfor, skal du kontakte ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

På din Android-enhed skal du trykke på Indstillinger > Forbindelser > Flere forbindelsesindstillinger (for andre versioner af Android, kan dette være Indstillinger> Mere… > Trådløst og Netværk).

Tryk på "Flere forbindelsesindstillinger".

Tryk på VPN. Tryk derefter på Vertical ellipsis. og Tilføj VPN-profil (for andre versioner af Android, tryk påAdd icon.).

Tryk på de tre prikker.

På skærmen Redigér VPN-netværk skal du angive følgende:

• Navn: Angiv et navn, der vil hjælpe dig med at genkende din VPN-forbindelse. Det kan være nyttigt at angive placeringsnavnet (f.eks. ExpressVPN LA).
  • Type: Vælg L2TP/IPSecPSK.
  • Serveradresse: Angiv en af de angivne serveradresser (f.eks. la-abc-abcd.abcde.com).
  • L2TP-hemmelighed: Lad dette felt være tomt.
  • IPSec-identifikator: Lad dette felt være tomt.
  • IPSec-nøgle (foruddelt): Angiv 12345678.
  • DNS-søgningsdomæner: Lad dette felt være tomt.
  • DNS-servere (f.eks. 8.8.8.8): Lad dette felt være tomt.

Tryk derefter på Gem.

Tryk på "Gem".

Tryk på den VPN-profil, du lige har oprettet.

Tryk på den VPN-profil, du lige har oprettet.

Angiv det brugernavn og den adgangskode, du fandt tidligere. Sørg for, at “Gem kontooplysninger” er afkrydset. Tryk derefter på Forbind.

Tryk på "Forbind".

Tillykke! Du bør nu være forbundet til VPN’en.

For at kontrollere, om du har oprettet forbindelse til ExpressVPN, skal du trykke på VPN-profilen. Hvis der står “VPN er forbundet“, virker din forbindelse.

En skærm, der viser, at du har oprettet forbindelse til ExpressVPN.

For at afbryde skal du trykke på Afbryd.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Afinstallér VPN-konfigurationen

For at afinstallere VPN-konfigurationen fra din Android-enhed skal du gå til din VPN-profilside. Tryk og hold din eksisterende VPN-profil nede.

Tryk og hold din eksisterende VPN-profil nede.

Tryk på Slet profil.