Nogle oplysninger, der er synlige i ExpressVPN-appen til Android, er synlige, når der tages skærmbilleder i appen og i visningen af Androids multitaskingtilstand. Eksempel: Din rigtige IP-adresse vises på fanen VPN, når du ikke er forbundet til VPN’en, og nogle loginoplysninger vises på fanen Keys, når ExpressVPN Keys er låst op.

For at få et ekstra lag af databeskyttelse, kan du vælge at manuelt deaktivere funktionen til skærmbilleder i appen, som vil gøre følgende:

• forhindre, at du kan tage skærmbilleder i ExpressVPN-appen til Android
  • forhindre, at indhold i ExpressVPN-appen til Android er synligt i multitaskingruden
  • forhindre apps med særlige tilladelser i at se bestemt indhold på din appskærm, når du er i ExpressVPN-appen

For at bruge funktionen, skal du følge disse trin:

1. I ExpressVPN-appen til Android skal du trykke på fanen Valgmuligheder.
  2. Tryk på Indstillinger.
  3. Under Andre indstillinger skal du trykke på Appskærmbilleder.
  4. Slå Tillad at tage skærmbilleder i appen fra.
  5. Hvis du bliver bedt om det, skal du genstarte appen.