Als u onze apps en configuraties wilt gebruiken, moet u zich eerst aanmelden voor een ExpressVPN account.

Om de creditcard informatie bij te werken die u voor ExpressVPN gebruikt:

1. Log in op uw ExpressVPN account.
  2. Klik op Creditcard toevoegen or Creditcard bijwerken in de navigatiebar bovenaan de pagina. U zult het volgende scherm te zien krijgen:expressvpn creditcard bijwerken
  3. Voer uw nieuwe creditcard gegevens in.
    Belangrijk: Als u ziet dat de tekstbox grijs is kunt u nog steeds gewoon uw creditcard informatie invoeren.
  4. Klik op Creditcard informatie opslaan om de nieuwe creditcardvgegevens op te slaan. Deze vervangt de vorige creditcard informatie die u eerder had ingevoerd.

Hulp nodig? Neem contact op met de ExpressVPN helpdesk voor ondersteuning bij het bijwerken van uw creditcard informatie.