Tässä oppaassa näytetään, miten ExpressVPN-tiliin liitetyt luottokorttitiedot päivitetään. Näin voit uusia tilauksesi käyttämällä eri luottokorttia kuin mitä aiemmin käytit. Näet luottokorttitiedot tilisi asetuksissa ainoastaan silloin, kun olet tilannut palvelun ExpressVPN:n verkkosivujen kautta.

Tärkeää: jos haluat poistaa tiliisi liitetyt luottokorttitiedot, ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen.
  1. Kirjaudu ExpressVPN-tilillesi.
  2. Valitse Muokkaa luottokorttia. (Tämä vaihtoehto näkyy vain siinä tapauksessa, että olet yhdistänyt tiliisi luottokortin.)Select "Muokkaa luottokorttia."
  3. Syötä uudet luottokorttitietosi.
  4. Valitse Tallenna luottokorttitiedot.

Veloitamme seuraavan maksun uudelta luottokortiltasi.