Denne veiledningen viser deg hvordan du oppdaterer kredittkortinformasjonen som er knyttet til kontoen din på ExpressVPN. Dette gjør det mulig for deg å fornye abonnementet ditt med et annet kredittkort enn det du har brukt tidligere.

Viktig: Kontakt ExpressVPNs kundestøtteteam hvis du ønsker å fjerne et kredittkort som er knyttet til kontoen din.
  1. Logg inn på ExpressVPN-kontoen din.
  2. Velg Rediger kredittkort. (Dette alternativet vises bare om du har lagt til et kredittkort til kontoen din.)Velg «Rediger kredittkort».
  3. Legg inn de nye kredittkortdetaljene dine.
  4. Velg Lagre kortinformasjon.

Det nye kortet ditt blir belastet ved din neste betaling.